Minik Mert ilk kez duydu

Doğuştan her iki kulağında da işitme kaybı olan Mert Yaşar Dursun, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yardımıyla duymaya başladı.

Minik Mert ilk kez duydu
27 Aralık 2017 Çarşamba 13:41

BAŞKAN MANDALI KAYITSIZ KALMADI
Bahçelievler Mahallemizde ikamet eden Dursun Ailesinin iki çocuğundan biri olan Mert Yaşar Dursun, Down Sendromlu olarak dünyaya geldi. Her iki kulağında işitme kaybı olduğu için duymayan minik Mert için babası Ahmet Dursun, maddi durumunu olmadığını belirterek Kapaklı Belediyesi’nden yardım istedi. Belediye Başkanı İrfan Mandalı da bu talebe kayıtsız kalmadı ve gerekenin yapılması talimatını verdi.
KENTİMİZİ VE İNSANIMIZI SEVİYORUZ
Bunun üzerine dijital programlanabilir işitme cihazı alındı ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Dursun ailesini makamında kabul etti. Burada minik Mert’in her iki kulağına işitme cihazı takıldı ve Mert ilk kez duymaya başladı. Duygu dolu anlar yaşadıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,  “Bugün Mert'imize aldığımız işitme cihazı sayesinde bizleri duydu ve tepkisi ile dünyalar bizim oldu. Mutluyuz. Biz büyük bir aileyiz. İyi günde, kötü günde acıları ve sevinçleri paylaşıyoruz. Kentimizi ve insanımızı seviyoruz” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.