Minik Şahlar Akay’ı ziyaret etti ​

Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda dereceye giren Çerkezköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı sporcuları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Minik Şahlar Akay’ı ziyaret etti ​
07 Şubat 2019 Perşembe 10:38

MİLLİ TAKIM HAVUZUNA GİRDİLER
Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik ve Satranç Eğitmeni Remzi Yakut, 19-26 Ocak tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda dereceye giren sporcularla birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Satranç sporuna verdiği desteklerden dolayı Başkan Akay’a teşekkür eden Remzi Yakut, “Şampiyonada 10 Yaş Erkekler Kategorisinde Ege Yiğit Çelik 12’nci, Efe Yalçınkaya 9’uncu ve Yağız Efe Deniz de 3’üncü olurken; 10 Yaş Kızlar Kategorisi’nde ise Ece Naz Sönmez 4’üncü olarak Milli Takım Havuzuna girmeye hak kazandılar” dedi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Satranç sporu kentimizde giderek yaygınlaşan ve önemli derecelerin elde edildiği bir spor dalı haline geldi. Bu vesile ile Çerkezköy’de çocuklarımızın satranca olan ilgisinin artmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Akay, yakın zamanda hizmete açılacak olan Kültür Merkezi’nin de önemli satranç turnuvalarına ev sahipliği yapabileceğini kaydetti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.