Müftü'den Karagöz'e hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Kent Konseyi Başkanlığı'na seçilen Serkan Karagöz'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Müftü Yusuf Tuna, "Sayın Serkan Karagöz, bizim İstişare Kurulu’nda birlikte çalıştığımız bir isim. Kent Konseyi Başkanı olmasından çok mutlu olduk" dedi

Müftü'den Karagöz'e hayırlı olsun ziyareti
03 Temmuz 2014 Perşembe 07:33

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, kısa bir süre önce Kent Konseyi Başkanlığı'na seçilen Serkan Karagöz'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Müftü Tuna, "Sayın Serkan Karagöz, bizim İstişare Kurulu’nda birlikte çalıştığımız bir isim. Kent Konseyi Başkanı olmasından çok mutlu olduk."dedi.
MÜFTÜ TUNA KENT KONSEYİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Müftü Yusuf Tuna beraberinde Müftülük Basın Müşavirliği görevini de yürüten Fevzi Paşa Camii İmam Hatipi İsmail Bütün ile birlikte Çerkezköy Kent Konseyi Hizmet Binası'na geldi. Müftü Tuna, burada Kent Konseyi'ne önceki hafta yapılan Genel Kurul sonrası Başkan olan Serkan Karagöz'e yeni görevi nedeniyle 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu. Müftü Tuna, "İşlerimizde yoğundu ancak buraya gelmemiz lazımdı. Sayın Serkan Karagöz, bizim İstişare Kurulu'nda birlikte çalıştığımız bir isim. Kent Konseyi Başkanı olmasından çok mutlu olduk. İstişare Kurulu üyemiz olması nedeniyle burada da uyumlu bir şekilde Kent Konseyi ile inşallah iki kurumun gücünü birleştirerek çalışacağız" diye konuştu.
RAMAZAN GÜNÜNDE ÇOK MUTLU OLDUM
Müftü Tuna ve beraberindeki İsmail Bütün Hoca'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, "Sizi burada görmek bizim için büyük bir şeref. Hele bu Ramazan gününde gelmeniz bizi daha bir mutlu etti" dedi. Karagöz, Müftü Yusuf Tuna'nın Çerkezköy'e gelmesiyle birlikte Müftülük hizmet ve çalışmalarının daha bir ivme kazandığını söyledi. Karagöz, "Hocam sizin gelmenizle camilerimize daha bir çeki düzen geldi gibime geliyor. Camilerimiz pırıl pırıl. Özellikle halıların yıkanıp temizlendiğini sık sık görüyorum.  Bunu camilerimizde görüyoruz. Dinimizde temizliğe çok önem veriyor. Hz. Peygamberimizin en önemli özelliği temizlikti" diye konuştu.
İSTİŞARE KURULU İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Müftülük İstişare Kurulu ile Çerkezköy Kent Konseyi'nin işbirliği içinde olacağını söyleyen Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, "Müftümüzün de söylediği gibi biz İstişare Kurulu ile birlikte güzel çalışmalar yaptık. Şimdi Kent Konseyi'nde İstişare Kurulumuzla birlikte  el ele çalışacağız.  İki gücü inşallah birleştireceğiz, daha güzel olacak."dedi. Karagöz daha sonra Müftü Yusuf Tuna'ya Kent Konseyi Hizmet Binası'nı dolaştırdı. Müftü Tuna, Kent Konseyi Hizmet Binası'nda İstişare Kurulu olarak toplantılarını yapabileceklerini belirterek, "Kent Konseyi bizden çok önce kurulmuş bir kurum. İstişare Kurulu olarak Kent Konseyi'nin bu tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.