Müftülükten anlamlı program

Çerkezköy İlçe Müftülüğü tarafından 14-17-18 Mart tarihleri arasında İstiklal Marşı’nın kabulü, Mehmet Akif Ersoy’u anma ve Çanakkale Zaferi yıldönümü kapsamında çeşitli programlar düzenlenecek

Müftülükten anlamlı program
11 Mart 2016 Cuma 16:14

KONFERANS DÜZENLENECEK

Çerkezköy İlçe Müftülüğü tarafından İstiklal Marşı’nın kabulü, Mehmet Akif Ersoy’u anma ve Çanakkale Zaferinin yıldönümü münasebetiyle panel düzenleniyor. İlk olarak 14 Mart tarihinde Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde saat 14.00’da başlayacak olan program da Kur’an-ı Kerim Tilaveti, şiir sunumu ve sonrasında da konuşmacı Hüseyin Yıldız tarafından Mehmet Akif, İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi konulu konferans düzenlenecek. Program sonunda da hediye takdiminde bulunulacak.

ÇERKEZKÖY HALKI DAVET EDİLDİ

Düzenlenecek olan programların devamında ise, 17 Mart Perşembe günü Osmanlı Camiinde saat 11.30’da mevlit okutulacak. 18 Mart Cuma sabahı ise Gazi Osman Paşa camiinde sabah buluşmasının ardından İlçe Müftüsü Yusuf Tuna Cuma namazı öncesinde Mehmet Akif, İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi hakkında vaaz verecek. İlçe Müftüsü Tuna düzenlenecek olan etkinliklere tüm Çerkezköy halkını davet etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.