Muhtarlar protokolü ağırladı

Çerkezköy Muhtarlar Derneği, Kafega Fırın Cafe Reastaurant’ta düzenlediği kahvaltıda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Çerkezköy İlçe Nüfus Müdür Gülhan Yavuz’a teşekkür plaketi takdim etti

Muhtarlar protokolü ağırladı
17 Ekim 2016 Pazartesi 00:00

KAFEGA’DA DÜZENLENDİ
Kafega Fırın Cafe Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Nüfus Müdür Vekili Murat Baki, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Kemal Gümüş ile Mahalle Muhtarları katıldı.
PLAKET TAKDİMİ YAPILDI
Programda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Akgün, kahvaltıya teşrif eden protokol ve basın mensuplarına teşekkür ederek, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür plaketlerini takdim etti. Çerkezköy İlçe Nüfus Müdür Vekili Murat Baki’ye plaketini Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan verdi.
DEVLET-VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜ
Kendisine verilen anlamlı plaket için tüm muhtarlara teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Bizi bu güzel ortamda bir araya getirdikleri için ev sahiplerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ben meslek hayatım boyunca muhtarlarla yakından çalışmaktan mutluluk duydum. Demokrasimizin, milli irademizin ilk basamaklarından biri muhtar arkadaşlarımızdır. Kendileri pek çok kamusal görev yapıyor. Devlet – vatandaş arasında köprü görevi görüyorlar. Projelerimizin hepsinde büyük çaba sarf ediyorlar. Kendilerine bu yüzden de çok teşekkür ederim.” diye konuştu.
BİZ MUHTARLARIMIZI YÖNETİMİMİZİN BİR PARÇASI OLARAK GÖRÜYORUZ
Muhtarlarla beraber çalışmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek açıklamalarına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz muhtarlarımızı kendi yönetimimizin bir parçası olarak görüyoruz. 2014’te hep beraber görev başına geldik. Biz onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz hafta kendilerini Kıbrıs’a gönderdik. Oradan birliklerini güçlendirmiş ve motivasyonlarını arttırmış bir şekilde döndüklerini ifade ettiler. Hepimiz burada Çerkezköy’e hizmet için varız. Bazen kendileriyle tatlı sürtüşmeler yaşıyoruz ama bunların hepsi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için.” ifadelerini kullandı.
MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK ÖNCE MUHTARLARDAN BAŞLAR
Kahvaltı programına sürpriz bir şekilde katıldığını ve çok mutlu olduğunu dile getiren Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise, “Çerkezköy Belediye Başkanımla farklı siyasetlerden de olsak biz millet için buradayız ve bir aileyiz. Milletimize hizmet etmek önce muhtarlardan başlar. Sizler, bizim göremediğimiz şeyleri dile getiren kişilersiniz. Bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
volkan - 8 yıl önce
yakışır şefime