Mustafa Ordu Gürcistan’da mahsur kaldı

MHP Çerkezköy İlçe eski başkanı ve Çerkezköy’ün tanınmış simalarından Mustafa Ordu mahsur kaldığı Gürcistan’ın Batum şehrinden hemşehrilerine selam gönderdi.

Mustafa Ordu Gürcistan’da mahsur kaldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Nisan 2020 Çarşamba 13:24

Gürcistan’da ki iş olanaklarını değerlendirmek için yaklaşık 3 ay önce Batum’a giden Mustafa Ordu, burada bir döner lokantası açmaya karar verdi. Lokanta için hummalı bir hazırlık evresine giren Ordu, 01 Nisan tarihi itibariylede lokantasını faliyete almayı planladı fakat korona virüs engeline takıldı.
EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI
Lokantada ki, hazırlık çalışmalarını tamamlamaya çalışan bu esnada bir buçuk ay önce Türkiye’ye gelip, geri dönen Ordu’nun yaptığı bütün plan Covid-19 virüs salgınıyla altüst oldu.
Kendisiyle görüntülü olarak görüştüğümüz Ordu, “01 Nisan tarihinde açılış planlamaktaydım. Ama Korona virüs salgını, bu planımı bilinmeyen bir tarihe ertelememe neden oldu. Şimdi tabiri caizse Gürcistan’da mahsur kaldım. Bu esnada yapabilecek bir şeyim yok ve Türkiye’de dönemiyorum. Eğer Türkiye’ye dönersem, buraya gelemeyeceğim. Korona virüs salgını nedeniyle bütün planlarım sarpa sardı. Oturup beklemekten başka yapabilecek hiçbir şeyim yok” dedi. Ülkemizdeki ve şehrimizdeki gündemi yakından takip ediyorum. Buradan tüm dost ve hemşehrilerime selamlarımı gönderiyorum. Umarım bütün dünyanın başına bela olan, bu korona virüs belası bir an önce ortadan kalkar. Herkese sağlık ve sıhhat diliyorum. Her işin başı sağlık bunu daha iyi anlamış olduk” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.