Mustafa Yel’den zehir zemberek sözler

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ile AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Çerkezköy’de faaliyet gösteren berber ve kuaförlerle kahvaltıda bir araya geldi. Kozuva, “Oy kullanmaya giderken elinizi vicdanınıza koyun” derken, Yel ise “CHP belediyelerin olduğu yerde bereketsizlik vardır” dedi.

Mustafa Yel’den zehir zemberek sözler
04 Mart 2019 Pazartesi 17:04

"PARKLAR GÜVENLİ DEĞİL"
Çerkezköy’de faaliyet gösteren berber ve kuaförler Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ile bir araya geldiler. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kahvaltı programında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök de hazır bulundu.Çerkezköy Belediyesi’nin 166 milyon liralık bütçesi ile yaptığı yatırımların örtüşmediğini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, “İşte 138 noktada park-bahçe yaptık deniliyor. Onlar da aslında verimli kullanılamıyor. Neden? Hapçılar, içki içenlerin mekanı.  Aileler düzgün anlamda park ve bahçeleri kullanamıyor. Bize gelen şikayetler bu yönde. Güvenliğin olmadığından kaynaklı ciddi anlamda kullanılamadığı söyleniyor” ifadelerini kullanarak park alanlarında güvenlik zafiyeti oluştuğunu dile getirdi.

KOZUVA’DAN ‘NAYLON KADRO’ GÖNDERMESİ
“Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek söze başlayan Kozuva “31 Mart tarihinde herkes oy kullanırken elini vicdanına koysun. Projelerimizin açıklamasını önümüzdeki hafta Allah nasip ederse güzel bir lansmanla yapacağız. Bu hafta da duyurusunu yapacağız. Meydan altı otopark dedik, yine sağ olsun CHP Başkanı yatmadı, uyumadı, kalkmadı, hemen dedi ki, ‘bizim projemizi çalmışlar. Biz bunu hazırlamıştık, biz bunu yapacaktık’ Ya 5 sene oldu, yapsaydınız o zaman. Niye yapmadınız? Park yaptım diyor ama doğru düzgün bir park yok. İnşallah Millet Bahçesi yapacağız. Arkadaşlar hepimizin ihtiyarı var, yaşlısı var, hastası var. Şuan Çerkezköy Belediyesi’nde 600-620’ye yakın çalışan personel var. Bunun 100-150 tanesi de sadece kart personeli. Sadece ve sadece kartla parasını almaya geliyorlar. Biz diyoruz ki, gerekiyorsa 10 tane pratisyen hekim belediyemize alsak, akşam sabah, ‘Alo İğne’ dediğimizde gelse iğnenizi direk evde vursa daha güzel olmaz mı?” şeklinde konuştu.
Kozuva hakkında ‘atom karınca’ benzetmesinde bulunan Milletvekili Yel, kuaför ve berberleri ise sosyal medyaya benzetti. Kuaför ve berberlerin toplumda sosyal medya yokken, adeta sosyal medya görevini üstlenmiş, herkesi tanıyan ve iletişim kuran meslek sahibi olduklarını ifade eden Yel, “İnşallah bu görevi yapmaya devam edeceksiniz. Sokaklarda Allah Allah sesleriyle topa-tüfeğe karşı yürüyen ve kendisinin bu ülkenin uğruna şehit ve gazi olma yolunda atfeden ve bu  konuda canlarını veren şehitlerimizin ruhlarının canlandığı bir Cumhur İttifakı ile beraberiz. Ama karşımızda kim var? Bir ucu Kandil’de olan bir ucu Pensilvanya’da olan Zillet İttifakı var” diyerek CHP ve İYİ Parti ittifakına oy verecek vatandaşları adeta terör örgütüne destek vermekle itham etti.

CHP’NİN OLDUĞU YERDE BERETSİZLİK VARDIR
Tekirdağ’ın tamamında Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerinin olduğunu hatırlatan Yel, “11 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi ile beraber 12 belediye. 2,5 milyar gibi devasa bir bütçenin karşılığında bize eser olarak ortaya koyabildikleri bir şey yok. Ben gittiğim her ilçede soruyorum, Büyükşehir Belediyesi’nin veya ilçe belediyelerinin gelecek yıllarda eser olarak övünebilecekleri 3 tane eser sayar mısınız diyorum, bugüne kadar herhangi bir cevap alamadım. Ama bunlar hala vizyonsuzluklarından olsa gerek çok iyi işler yaptıklarını, marifetli olduklarını her yerde anlatma gayreti içerisindeler. Ama bizler Türkiye’nin her yerini takip eden insanlarız. Şuanda Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevindeyim. Dolayısıyla tüm Türkiye’yi izleme fırsatım var. Karış karış geziyoruz. Ve Tekirdağ kadar, Çerkezköy kadar, bu bölge kadar ne yazık ki, yerel idareden nasibini almış, bu konuda kaynaklarını doğru yönetemeyen başka bir yeri gösterin deseniz, İzmir vardır, Edirne vardır, Kırklareli vardır. Yani Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin olduğu yerde bereketsizlik vardır. Hizmetsizlik vardır. Ama AK Parti belediyelerin olduğu yerde hizmet vardır. İşte bu yüzden 31 Mart’ta hep beraber kol kola gireceğiz.” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.