Narçın; ‘Bütün maçları alarak şampiyon olacağız’

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın düzenlediği basın toplantısı ile 5 yeni transferi basın mensuplarına tanıttı. Narçın yaptığı açıklamada, “Şu anda şampiyonluk iddiası gözüken 4 takım var ve bunlardan biri de biziz. Transfer olarak da en kuvvetli transferleri yaptığımıza inanıyorum. İlk yarı da bazı şanssızlıklardan dolayı kayıplar yaşadık. İkinci yarı açık ve net söylüyorum, futbolcu kardeşlerimizde bizim kadar inanıyorlar belki bir beraberlik yaşarız yada yaşamayız öyle gözüküyor. Bütün maçları alacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi

Narçın; ‘Bütün maçları alarak şampiyon olacağız’
29 Ocak 2015 Perşembe 18:59

 TESİSLERDE DÜZENLENEN TOPLANTIDA YENİ TRANSFERLER TANITILDI

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, düzenlediği basın toplantısı ile hem ilk devreyi değerlendirdi hem de yeni transferler hakkında bilgi verdi. 1911 Çerkezköyspor tesislerinde düzenlenen toplantıda Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, Teknik Direktör Suat Akdereli ve takıma yeni katılan 5 oyuncu da hazır bulundu.

GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPTIK

Murat Narçın yaptığı açıklamada, “İlk yarıya başlarken parolamız ciddi anlamda şampiyonluktu ve hedefimiz yüksekti. Bu yolda da hala devam ediyoruz ve kaybedilmiş hiçbir şey yok. İlk yarı bitti ve 5 puan gerideyiz. Eksiklerimizi gördük ve takviye yapmamız gerekiyordu. Bu da oyuncularımızın eksikliğinden değil, futbolcu sayımızın az olmasından dolayıydı. Zor şartlar altında mücadele ettik ve futbolcu sayımız azdı. İdmanlarımızı dört dörtlük yapamıyorduk. Hocalarımızın direktifi doğrultusunda gerekli takviyeleri gerçekleştirdik” dedi.

BÜTÜN MAÇLARI ALACAĞIMIZA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Yeni transferlerin üst liglerde oynamış ve Süper Amatör Ligin üzerinde tecrübeli oyuncular olduğunun altını çizen Narçın, “Bu işe sezon başında ne kadar ciddi baktığımızı söylüyorduk bunun göstergesi de ilk yarı sonunda şampiyonluktan kopmamamız. Şu anda şampiyonluk iddiası gözüken 4 takım var ve bunlardan biri de biziz. Transfer olarak da en kuvvetli transferleri yaptığımıza inanıyorum. İlk yarı da bazı şanssızlıklardan dolayı kayıplar yaşadık. İkinci yarı açık ve net söylüyorum ve inanıyorum, futbolcu kardeşlerimizde bizim kadar inanıyorlar belki bir beraberlik yaşarız yada yaşamayız öyle gözüküyor. Bütün maçları alacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Kadromuz kuvvetli ve iyiydi bunun göstergesi olarak cetvelin en üstlerinde yer aldık. Şimdi de kadroya 5 takviye yaptık, bu oyuncuların hepsi üst liglerde tecrübeli ve hepsi de hazır durumdalar” açıklamasında bulundu.

TEKİRDAĞSPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ

Şampiyonluk hedeflerinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Murat Narçın, “Bu liginde en kuvvetli takımı olduğumuzu da iddia ediyoruz. Tekirdağspor’un bir defa yukarı çıkmasını istiyoruz. Bu yolda da onlara başarılar diliyoruz. Tekirdağ’dan sonra ama Çorlu’dan ama Çerkezköy’den ama Malkara’dan bir takım çıkar o zaman en iyi şekilde alkışlarız. Biz çıkarsak da aynı alkışı onlardan bekleriz. Birlerinin yukarılarda olması lazım. Diğer takımlarında alt yapı gibi destek vermelerini umut ediyoruz. Oyuncu transferlerimizin dışında takımımızdan sadece Onur Karakaş arkadaşımız ayrıldı. Ayrılma sebebi de kendisi Çorlu’da oturuyor ve idman eksiği oluyordu ve karşılıklı bedelsiz bir şekilde ayrıldı önünü açtık. İlk yarı bize çok katkısı oldu kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ YARI 27 PUAN TOPLAYARAK LİGDEN ÇIKACAĞIZ

1911 Kulüp Başkanı Murat Narçın konuşmasını tamamlamasının ardından takıma yeni katılan 5 oyuncuyu basın mensuplarına tanıttı. Oyuncuların tanıtılmasının ardından söz alan Teknik Direktör Suat Akdereli ligin ilk yarısını değerlendirerek, “Geçirdiğimiz ilk yarı bizim için birkaç maç haricinde iyi gidiyordu ama son maçı kaybetmemiz bizi biraz sendeledi. Sağ olsun başkanımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve hep yanımızda oldu. Bizim istediğimiz bu takviyelerle ilk devrede kaybettiğimiz puanları ikinci devre telafisi olacağına inanıyorum. Çok güçlü bir takımız. Eskiler olsun yeniler olsun kimseyi dışlamadık, hepsi bizim evladımızdır. Hepsini sahiplendik ve şemsiye altına aldık. Her şeye göğüs gerdik. İlk devre 19 puan topladık ve inanıyorum ki ikinci devre bu takım 27 puan toplayarak bu ligden çıkacaktır” diye konuştu.

BAŞKANIMIZIN SON DAKİKA GOLÜ MUHTEŞEM OLDU

Takımın hedefinin BAL olduğunu sözlerine ekleyen Akdereli, “BAL liginden sonra da ilerlemek tek hedefimiz. İnşallah bu takım bala çıkacak. Hepimizin isteği Tekirdağspor’u bir üst ligde görmek. Tekirdağspor’un arkasından bizde şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Kısa bir süre BAL’da kalıp üst liglere tırmanmak istiyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum son dakika golü muhteşem oldu diyebilirim. Nasıl oldu nasıl gelişti anlamadık. Bir anda istediğimiz transferleri görünce şok oldum. İyi çalışıyoruz ve bize güvenen Çerkezköy halkını yanıltmayacağız. Bu takım kesinlikle çıkacaktır” dedi.

TEK AMACIMIZ BU TAKIMI ÜST LİGE ÇIKARMAK

Yeni transferlerden defans oyuncusu ve bir dönem Çerkezköyspor takımında top koşturan 33 yaşındaki Volkan Erdoğan ise yaptığı açıklamada, yeniden Çerkezköy’de olmasının kendisi için mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Geçmişte iki yıl burada oynadım yeniden anılarımı yaşamak güzel oldu. 1911 Çerkezköyspor’da olmak çok güzel bir duygu. Bu takım buraya çok farklı bir hava kattı. İstanbul’dan da bu görülüyor. Buradaki tek amacımız da bu takımı bu ligden çıkarmaktır. Buraya geliş amacımız budur. Yeniden Çerkezköy de olmak bu bakımdan çok güzel” açıklamasında bulundu.

ÇERKEZKÖYSPOR’DA YAŞADIĞIMIZ SIKINTILARI HERKES BİLİYOR

Bir dönem Çerkezköyspor’da top koşturan Kadir Mert Örentepe’de şunları söyledi; “Burada olmak benim içinde çok güzel maddi manevi olarak burası daha iyi. Çerkezköyspor da sıkıntılar yaşıyorduk bunu da herkes biliyor. Burada hiçbir sıkıntı yok ve her şey yolunda”

GOLLERİME BURADA DA DEVAM EDECEĞİM

Bir diğer yeni transfer forvet oyuncusu Salih İzmir’de yaptığı konuşmada, “ben buraya gelirken Çerkezköy’ü tanımıyordum ve hiç bilmediğim bir yere geldim. Buraya geldiğim için de çok mutluyum. Öncelikle burada arkadaşlık çok güzel. Başkanımız yöneticilerimiz hocamız çok iyi niyetliler. Herkes bu takımın başarısı için uğraşıyor. Ben her gittiğim kulübü bir üst lige çıkardım ve inşallah bu takımı da çıkarmak adına elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Güzel bir kulübe geldim ve inşallah burada da gollerimizi atarak başarılı olmak istiyoruz” dedi.

PARANIN ÖNÜNDE GELEN ŞEYLER OLDUĞU İÇİN BURADAYIM

Orta saha oyuncusu Behmen Behlül Seymen ise yaptığı açıklamada, “iki ekip arasında rekabet var ama baktığınız zaman iki ekip birbirine de destek oluyor. Buraya gelirken takımın mevkisine yada oynadığı lige bakmadım şahıslarla ilgilendim. Hedefi olan bir takım ve bende bugüne kadar hedefi olan takımlarda oynadım. İleri dönük planlarım için gerekli olduğunu düşündüğüm için burasını tercih ettim. Başkanımız ve hocamızda duyduğum tanıdığım insanlar. Paranın önünde gelen şeyler olduğu için buradayım” ifadelerini kullandı.

ÖZELLİKLE 1911 DE OYNAMAK İSTEDİĞİM İÇİN GELDİM

1947 Çorluspor takımından transfer edilen orta saha oyuncusu Kazım Gürsel Güraslan ise, “1947 Çorluspor takımında şampiyonluğa hiç inanmadım ama 1911 kulübünde şampiyonluğa daha çok inanıyorum. Burada çok samimi bir ortam ve inanç var. O yüzden yollarımı ayırarak burada oynamayı tercih ettim” diye konuştu.

HEDEFİMİZDE CİDDİ ANLAMDA İLERLEYECEĞİZ

Yeni transferlerin yaptıkları açıklamaların ardından konuşan takımın Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu şunları söyledi; “ilk yarıda olduğu gibi her toplantıda dile getirdiğimiz gibi hedefimiz şampiyonluk. Bunun hiçbir zaman dışına sapmadık. 3 puan geri de olduk, lider olduk, 5 puan geride olduk ama hiçbir zaman ümidimizi yitirmedik. Burada ilk yarıda zorluklarla savaştık diyebiliriz. Süper amatördeyiz ama kalitesi bu sene BAL ligi seviyesinde ve takımlar çok iddialı. Biz kendimizi hep iddialı görüyoruz ama diğer kulüplerde kendilerince iddialılar. Her takım bizim rakibimizdir. Kadromuz çok da kısıtlı değildi ama futbolda rekabetin olduğu her yerde başarı vardır. Devre arası transferler biraz sancılı olur ama biz çok nokta transfer yaptığımıza inanıyoruz. Biz her zaman güçlü olduğumuzu söylüyoruz ve yeni arkadaşlarımızda gücümüze güç katacaklar.” dedi.

ÇALIŞAN FORMAYI KAPACAK

Basın mensuplarının yapılan 5 yeni transfer takviyesinin ardından, ikinci yarı da takımı nasıl etkileyeceği ve oyun sisteminde herhangi bir değişiklik olacak mı sorusuna cevap veren Teknik Direktör Suat Akdereli, “5 oyuncu transfer ettik ama formayı, arzulayan calışan kimse, o alacak. Oyuncu aldık ama illa oynatacağız diye bir şey yok. Eskisi yenisi diye bir şey yok biz bir ekibiz ve bu takımda herkes eşittir. Biz bütün oyuncularımızı birbirinden ayırmayacağız. Ligimiz çetin bir lig olduğu için hepsine ihtiyacımız var. 5 arkadaşımız inanılmaz güç katacak ve motivasyonu yükselterek diğer arkadaşlarımızı kamçılayacaklar” ifadelerini kullandı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.