Nesibe Sezgin son yolculuğuna uğurlandı

TÜBAŞ Tekstil Ürünleri Boya Sanayii ve Ticaret A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sezgin’in annesi Nasibe Sezgin kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığında toprağa verildi

Nesibe Sezgin son yolculuğuna uğurlandı
03 Ekim 2015 Cumartesi 13:17

KALP VE BÖBREK RAHATSIZLIKLARI VARDI

Kalp ve böbek rahatsızlıklarından dolayı tedavi gördüğü Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde hayatını kaybeden TÜBAŞ Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sezgin’in annesi Nasibe Sezgin, Kapaklı Hacı Talip Sivri Camii’nde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çerkezköy İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi.

SEVENLERİ SEZGİN’İ YALNIZ BIRAKMADI

Düzenlenen cenaze törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize ve Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Akın Yılmaz ve İbrahim Aktürk, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Tübaş Tekstil Müdürü Şakir Sezgin, Tübaş Teksil çalışanları, çok sayıda iş adamı ile Sezgin ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

ALLAH RAHMET EYLESİN

Çerkezköy Gazetesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.