NKÜ Rektörü Şimşek Başkan Eşkinat’ı makamında ziyaret etti

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı makamında ziyaret etti

NKÜ Rektörü Şimşek Başkan Eşkinat’ı makamında ziyaret etti
30 Ekim 2014 Perşembe 08:11

Cumhuriyet’in 91. Yılı çelenk töreni ardından gerçekleşen ziyarete Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Berkay Çakır da katıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin ana binası olarak kullandığı tarihi Belediye Binası’na tadilattan sonra ilk kez geldiğini ifade eden Rektör Şimşek “Geçmişte bu binayı Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük binası olarak biz de kullanmıştım. Tadilat sonrası ilk defa geliyorum. Tüm dekorlar, masalar bile aslına uygun bir biçimde tekrar hazırlanmış. Şuan da bu binanın Süleymanpaşa Belediyesi’ne hizmet vermesinde mutluluk verici” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Bayramının 91. Yılı etkinliklerinin de konuşulduğu ziyarette Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı Süleymanpaşa Belediyesi’nin şehir ve sahil planları hakkında bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.