NKÜ Rektörü’nden Özel ÇOSB Okulu’na ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman ve Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Gümüş, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı

NKÜ Rektörü’nden Özel ÇOSB Okulu’na ziyaret
31 Ocak 2017 Salı 15:00

OKULU İNCELEDİLER
Ziyarette NKÜ heyetini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal karşıladı.
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezildiği esnada ÇOSB’nin eğitim çalışmaları değerlendirildi; okulun laboratuar, atölye, spor ve konferans salonları gezildi. Gezide ayrıca Namık Kemal Üniversitesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin arasındaki işbirlikleri masaya yatırıldı, yeni yapılacak ve hayata geçirilecek çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.