NKÜ’de kayıtlar başladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından 2014 yılında yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonucunda Namık Kemal Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerin kayıtları NKÜ Spor Kompleksi’nde başladı.

NKÜ’de kayıtlar başladı
03 Eylül 2014 Çarşamba 07:41

İlk defa üniversiteye başlayacak binlerce öğrenci aileleriyle birlikte kayıt yaptırmak için sabahın erken saatlerinde sıraya girdi. Öğrenci kayıtları, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in ilk kaydı gerçekleştirmesiyle başlamış oldu.

ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİ

Kayıtların başlaması nedeni ile açıklama yapan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Türkiye’nin dört bir tarafındaki şehirlerden Tekirdağ’a kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerle sohbet ederek, üniversite hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Bireysel yetenekleri önemseyen uygulamalı eğitim kanalları ve araştırma merkezleriyle katma değer yaratan kurumsallaşma içerisinde bulunuyoruz. Üniversite olarak hedefimiz dünya ile rekabet edebilir, geleceğe yön veren, kaliteli mezunlar yetiştirmektir” dedi.

ÖĞRENCİLERİ KUTLADI
Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, sözlerini “Öğrenci Seçme Sınavı’nda göstermiş olduğunuz üstün başarından dolayı Üniversitemiz adına sizi ve ailenizi yürekten kutluyorum” ifadeleriyle noktaladı. Prof. Dr. Osman Şimşek, ailelerle ile de görüş alış verişinde bulunarak, onları böyle kıymetli evlatlar yetiştirmelerinden dolayı tebrik etti.

NKÜ HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

Kayıtların gerçekleştirildiği alanda Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere sunulan olanaklar, burslar, ücretsiz kurslar ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgi verildi.

KAÇ KİŞİ KAYIT YAPTIRACAK?
Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Namık Kemal Üniversitesi bu yıl ön lisans ve lisans dalları programlarına 7 bin 527 öğrencinin kayıt yaptıracağı açıklandı. Kayıtlar 5 Eylül tarihinde son bulacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.