Öğe; ‘Her daim esnafımızın yanındayız’

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ile birlikte Ahilik haftası münasebetiyle Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yaptığı konuşmada, “AK Parti hükümeti olarak her daim esnafın yanındayız. Hükümetimiz esnafın sıkıntılarını dinleyerek, çözüm getiriyor” dedi

Öğe; ‘Her daim esnafımızın yanındayız’
14 Mayıs 2015 Perşembe 16:12

 ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİLER

11-17 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ve bu yıl 28. Kutlanan Ahilik Haftası çerçevesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Ak Parti Tekirdağ 6.Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ile AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

SEÇİM EKONOMİSİ YAPMIYORUZ

Oda Başkanı Ali Bozdağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından konuşan AK Parti İlçe Abdullah Öğe; “AK Parti seçim ekonomisi yapmıyor. Esnafı her fırsatta ziyaret ediyoruz. Biz konuşmuyor esnafı dinliyoruz. En ücra köşedeki esnafımıza dahi ulaşıyoruz. Esnafın büyük çoğunluğu halinden memnuniyetlerini ifade ediyor” dedi.

ESNAFIMIZINDA BAZI EKSİKLİKLERİ VAR

Hükümetin eksiklerinin olabileceğini sözlerine ekleyen Öğe, “Ancak esnafımızın da bazı konularda eksiği var. Yıllar boyunca kendilerine bakan, ekmeklerini kazandıkları tezgahlarına onların da bakması, iş yerlerine yatırım yapmaları gerekli. Hükümetimiz esnafın sıkıntılarını dinleyerek, önlem alıyor” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kızılpınarlı esnaf - 9 yıl önce
akp ne zamandan beri esnafa değer vermeye başlamışlar tv de bendim galiba küçük esnaf ölsün deyen zaten bittik öldük