Öğe; ‘memleket ayırmadan hizmet eden bir partiyiz’

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, tanışma ziyaretleri kapsamında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dernekleri ziyaret etti. Derneklerin sivil toplum kuruluşu olarak önemli bir yeri olduğunu ifade eden Öğe, “Dernekler ne bizim ne de başka siyasi partilerin oy deposu değildir. Özellikle biz kimsenin siyasi görüşünü, memleketini ayırmadan hizmet eden bir partisiyiz. Önümüzde bir genel seçim var ve bu seçim öncesinde de sonrasında da sizlerle beraber oluyoruz. İsteğimiz Çerkezköy’den en az bir tane milletvekili çıkarmak ve biz AK Parti olarak halkımızın en doğru kararı vereceğine de inanıyoruz” dedi

Öğe; ‘memleket ayırmadan hizmet eden bir partiyiz’
29 Ocak 2015 Perşembe 19:02

 İLK ZİYARET GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNE OLDU

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki gün Çerkezköy’de faaliyet gösteren hemşeri derneklerine ziyarette bulundu. İlk olarak Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret eden AK Partili yönetim ardından Çerkezköy Kuzey Kafkas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini sonra da Çerkezköy Vezirköprülüler Derneğini ziyarette bulundu. Hemşehri derneklerini ziyaret eden AK Partili yönetim ilk olarak Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneğini ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak konuşan Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, “Hemşehri dernekleri arasında ziyarete bizimle başlanılması bizi çok mutlu etti. Abdullah başkanımızın yanında Gümüşhanelilerin çok farklı bir yeri var bunu biz çok yakından biliyoruz. Ben kendisine ve yönetim kuruluna ziyaret ettikleri için yönetimim adına sonsuz teşekkürler ediyor hoş geldiniz demek istiyorum” açıklamasında bulundu.

GELDİĞİMİZ TOPRAKLARI ASLA UNUTMAYIZ

Başkan Hatipoğlu’nun ardından söz alan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, kongre sürecinin ardından aralıksız olarak ziyaretlerine devam ettiklerini belirterek, “Genç bir kadro ile göreve geldik. Yönetim kurulumuzun yaş ortalaması 38. Bu da bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Daha fazla çalışmamız gerektiğini bize gösteriyor. Çerkezköy’de 81 vilayetten hemşehri derneği var. Tüm dernekler bizim için aynı öneme sahiptir. Biz Türkiye’nin dört bir yanından çıkıp ekmek kavgası için Çerkezköy’e gelmiş insanlarız. Her şeyden önce biz Çerkezköylüyüz. Ama geldiğimiz toprakları da asla unutmayacağız. Bunun da kültürünü yaşatacağız. İşte hemşehri dernekleri bunun için çok önemlidir” dedi.

ÇERKEZKÖY’E DEĞER KATAN HEMŞERİLERİMİZSİNİZ

Kendilerine biri geldiğinde memleketini değil sıkıntısını sorduklarını ifade eden Öğe, “Partisini, mezhebini, memleketini sormuyoruz önce insan olarak ona değer veriyoruz. Tabi ki bir görüşümüz var ve iktidar partisini burada temsil ediyoruz. Ama bizim için önemli olan insandır. Biz herkese eşit mesafedeyiz. Çerkezköy’de gerçekten değer katan hemşehrilerimizsiniz. Biz sadece seçimden seçime değil, her an sizlerin ziyaretine geleceğiz. Ne derdiğiniz ve sıkıntınız olursa yanınızda olacağız. Bizi bir hemşehriniz kardeşiniz olarak görün. Bugün de burada yoğun bir katılımla bizi kabul ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KÜLTÜRÜMÜZÜ YENİ NESİLLERE EN İYİ ŞEKİLDE AKTARMAYA ÇALIŞIYORUZ

Gümüşhaneliler derneğinin ardından AK Parti heyeti ziyaretlerine Çerkezköy Kuzey Kafkas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile devam etti. Çerkezköy Kuzey Kafkas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Göçmez, AK Partili yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Dernekçilik zor bir görev aslında. Bizler burada bir nevi vebalde altındayız. Neden diye sorulacak olursa da, bizim geçmişten gelen bir kültürümüz var ve bu kültürü gelecek nesillere aktarmak zorundayız. Bu sebeple büyük fedakarlıklar yapıp kültürümüzü en iyi şekilde yeni nesillere aktarmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

BİR ADIM ATANA BİZ ON ADIM ATARIZ

Başkan Göçmez, AK Partili yeni yönetimin de herkese hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, “Biz her partiye eşit mesafedeyiz. Ama şu da bizim derneğimize 1 adım atana biz 10 adım atarız” dedi.

HİZMET ETMEK İÇİN BU GÖREVE LAYIK GÖSTERİLDİK

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’de dernekleri önemsediklerinin altını çizerek, “Dernekler arası ilişkinizi biliyoruz. Çevrenizdeki tüm derneklerle içli dışlısınız. Bu örnek olacak bir davranış, o yüzden sizleri tebrik ediyoruz. Dediğiniz gibi bir kültürü gelecek nesile taşıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizler kendi siyasi partimiz adına şunu söyleyebiliriz ki seçimden seçime sizlerin kapısını çalan bir parti değiliz. Her zaman vatandaşların sorunlarını nasıl çözeriz bunun derdine düşeriz ve düşüyoruz da. Kimseyi memleketiyle, siyasi partisiyle ayırt etmeden hizmet ediyoruz. Hemşehri dernekleri siyasi partilerin oy deposu değildir, olamaz da. Bu sebeple bir ayrıştırmadan size hizmet etmek için bu göreve layık gösterildik” ifadelerine yer verdi.

KAPIMIZ HER PARTİYE AÇIK

AK Partili yönetim son olarak da Çerkezköy Vezirköprülüler Derneğini ziyaret etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ilk olarak Dernek üyelerine ve Başkanına yeni yönetimini tanıtarak, vatandaşa hizmet edecek en sağlam kadroyu oluşturduklarını ifade etti. Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız’da AK Partili yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Kapımız her partiye açık, başımız üstünüzde yeriniz var” şeklinde konuştu.

KAYBETTİĞİMİZE GÖRE TEDBİRİMİZİ TAM OLARAK ALAMAMIŞIZ

Kendisine yöneltilen yerel seçimlerde AK Parti’nin belediyeyi neden kaybettiği sorusuna cevap veren Abdullah Öğe, “Kısmet değildi ki seçimi kazanamadık. Önce tedbir alıp sonra işi Allah’a bırakmak gerekirdi. Kaybettiğimize göre demek ki tedbirimizi tam olarak alamamışız. Bizler neden kaybettik düşüncesini sorgulamaktansa bir dahaki seçimi nasıl kazanırız, nerde hata yaptık bunu düşünüp hazırlanmamız gerek. Eminim ki Belediyeyi AK Parti burada geri alacaktır. Malumunuz ki şimdiki Belediyenin çalışmaları nedir, gören varsa söylesin. Biz herhangi bir çalışmadır, değişikliktir göremiyoruz” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin - 9 yıl önce
dere ıslahını bitirinde ayrım yapmadığınızı anlayalım