Öğe’den kongre daveti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 24 Eylül 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan ilçe kongresi ile ilgili bir açıklama yaptı. Öğe, tüm Çerkezköylüleri kongreye davet etti

Öğe’den kongre daveti
11 Eylül 2017 Pazartesi 15:25

ONUR VE GURURUNU YAŞADIM
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “7 Aralık 2014 tarihinden itibaren bu güne kadar bu kutlu görevi dava arkadaşlarımız ile birlikte sürdürdük. Bundan tam 1009 gün önce gerçekleşen 5. Olağan Kongremizde delegelerimizin oyuyla Türkiye’nin partisi AK Parti’nin Çerkezköy İlçe Başkanı olmanın onur ve gururunu yaşadım. Liderimiz, kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yolunda ilerledik. Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için gece, gündüz çalıştık. İyi ve kötü günde vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. İlçe Başkanlığımın başladığı 7 Aralık 2014 gününün ardından geçen yaklaşık 3 yıl boyunca, ‘ben’ değil, ‘biz’ diye çalıştık. ‘Her şey Çerkezköy için’ dedik.
GECE, GÜNDÜZ ÇALIŞTIK
Görevde olduğumuz süre içinde FETÖ’nün hain darbe girişimi ile karşılaştık. O gün ‘Ya ölürüz, ya da diriliriz’ diye Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara çıktık ve Cumhuriyet Meydanında 29 gün süren Demokrasi Nöbetlerinin tamamında halkımızla birlikte olduk. Burada vatandaşlara hep birlik ve beraberlik mesajı verdik. Bu güne kadar biri referandum olmak üzere 3 seçim geçirdik. Seçimlerde ilçedeki partimizin oylarının artması için İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ile birlikte uyum içerisinde gece, gündüz çalıştık ve bunu da başardık. Şimdi başta 2019 yerel ve genel seçimleri olmak üzere, Cumhuriyetimizin 100 yılı olan 2023 ve ardından 2071 hedefimiz için çalışıyoruz.
TECRÜBELERİ BİZE IŞIK OLACAKTIR
Bu hedefler doğrultusunda 6. Olağan Kongremizi yapacak olmanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Kuruluşundan bu güne kadar teşkilatımızda görev alan çaycısından, ilçe başkanına kadar tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İl Başkanımız Cüneyt Yüksel'in dediği gibi ‘Bizlerden önce görev alan yöneticilerimizin tecrübeleri bize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yürüdüğümüz yolda ışık olacaktır.’
24 EYLÜL SAAT 12.30’DA
Bu bağlamda Milletimize hizmet aşkı ile var gücümüzle çalıştığımız AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatımızın 6. Olağan İlçe Kongremizi 24 Eylül 2017 günü saat 12.30’da Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. Kongre sürecimizde yönetim kuruluna girmek isteyen dava arkadaşlarımız İl ve İlçe başkanlığımızın başkanlığında yapılacak mülakatlar ile belirlenecek olup, daha güçlü daha dinamik bir yönetim kurulu ile yolumuza devam edeceğim. Kongremizin milletimize, partimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm Çerkezköylüleri kongremize davet ediyorum.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.