Öğrenci aşıları devam ediyor

Çerkezköy Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yapılan anaokulu, ilk ve ortaokul öğrencilerinin aşılanması devam ediyor. 8. sınıf öğrencilerinin aşıları tamamlanırken, 1.sınıf öğrencilerinin aşılarının devam ettiği, anaokulu öğrencileri içinde 22 Aralık’tan itibaren aşılara başlanacağı ifade edildi.

Öğrenci aşıları devam ediyor
18 Aralık 2014 Perşembe 17:38

8.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN AŞILARI TAMAMLANDI

3 Aralık’ta başlayan öğrenci aşıları işlemi tüm hızıyla devam ediyor. 3-9 Aralık Tarihleri arasında yaklaşık 2 bin 8. sınıf öğrencisine Difteri ve Tetanoz aşısı yapıldı. 10 Aralık tarihinde ise aşı yapımına ilkokul öğrencileri ile devam edildi. Yaklaşık 2 Bin 100 1. sınıf öğrencisine de dörtlü karma denilen Difteri, Boğmaca, Tetanoz ve İnaktif Polio ile üçlü karma denilen Kızamık, Kızamıkcık ve Kabakulak aşısı yapılıyor.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÜÇLÜ KARMA YAPILACAK

Anaokulu öğrencileri içinde 22 Aralık tarihinden itibaren aşılama işleminin yapılacağı ve öğrencilere üçlü karma olan Kızamık, Kızamıkçık ve Kabakulak aşısı yapılacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.