Öğrencilere sertifikaları verildi

8 Ağustos Pazartesi günü başlayan Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 2. Dönemini tamamlayan öğrencilere sertifikaları tören ile verildi

Öğrencilere sertifikaları verildi
29 Ağustos 2016 Pazartesi 16:09

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun 2. Dönemini başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikaları Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen tören ile verilirken, törende konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, “8 Ağustos’ta başlattığımız 2. Dönem Yaz Spor Okulumuzun sonuna geldik. Yaz Spor Okulumuza katılan arkadaşlarımıza, yavrularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
TOPLAMDA 1337 ÖĞRENCİ YAZ SPOR OKULLARIMIZA KATILDI
 
9 branşta 497 öğrencinin Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemine devam ettiğini belirten Başkan Vahap Akay, “1. ve 2. Dönem ile beraber Yaz Spor Okullarımızda 1337 öğrencimiz ile bir araya geldik. Onların yaz dönemlerine bir nebze de olsa katkı sağladıysak ne mutlu bize. Bu süre zarfında öğrenci arkadaşlarımızla beraber olan çok değerli öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onları bizlerle buluşturan velilerimize çok teşekkür ediyorum.
 
MUTLULUK DUYUYORUZ
 
Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz Yaz Spor Okullarında öğrencilerimizin geleceğine bir nebze de olsa katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sebeple bizlerle birlikte olduğunuz için öğrenci arkadaşlarımızı, velilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Akay’ın konuşmasının ardından Yaz Spor Okulunu 2. Dönemini başarı ile bitiren öğrencilere sertifikaları verildi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.