Öğrencilere ücretsiz kurs imkanı

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy’de bulunan tüm ortaokul ve liselerde verilecek olan ‘Destekleme ve Yerleştirme Kursları’ hakkında bilgiler verdi

Öğrencilere ücretsiz kurs imkanı
30 Eylül 2015 Çarşamba 16:57

SİSTEMDE YOK YOK

“Kurslarımız İlçe genelinde 9 ortaokul ve 10 lisede faaliyet gösterecek olup Halk Eğitim Merkezimizde de mezun ve açık lise öğrencilerine de kurslar açılacak.” diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Her öğrenciye Bakanlığımızın EBA adı verilen portalında kullanabilecekleri kullanıcı adı ve şifreler verilecek. Öğrenciler bu sistemde internet üzerinden ders anlatım videoları, konu anlatımları, çözümlü sorular ve deneme sınavları gibi hizmetlerden de faydalanabilecekler.” ifadelerini kullandı.

MÜRACAATLAR ALINDI

Öğrencilerin hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grup halinde kurslara gelebileceklerini kaydeden Erdoğan, “Bu sistemde öğrenciler öğretmenleri seçebilecek, istedikleri dersleri istedikleri öğretmenlerden alabilecekler. Öğretmenlerin ve kursların müracaatları alındı ve kurs merkezleri belirlendi.” diye konuştu.

KURSLAR ÜCRETSİZ

Açıklamalarına devam eden Erdoğan, “Kurslarımız sadece akademik eğitime yönelik olmayacak. İsteyen öğrenciler Müzik, Resim ve Beden Eğitimi gibi derslerden de kurs alabilecekler. Kurslarımız tamamen ücretsizdir.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.