Öğretmen araçları servislere engel oluyor

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy’ün yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti. Gümüş’e yeni görevinde başarılar dileyen As, öğrenci taşımacılığı yapan servislerin okul önlerinde park sıkıntısı yaşadıklarına değindi

Öğretmen araçları servislere engel oluyor
06 Ocak 2017 Cuma 10:44

BAŞARILAR DİLEDİLER
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e başarılar dilemek için ziyarette bulunan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yetkililerinin içinde Oda Başkanı Mustafa As ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Fıçıcı ve Cemal Buzkuş katıldı.
SIKINTILARI DİLE GETİRDİLER
Ziyarette konuşan As, “Çerkezköy’de 33 bin 500’e yakın öğrencimiz bulunuyor. Taşımacılık sektöründe bazen sıkıntılar yaşıyoruz. Servislerimizde koltuk fazlalığı olmaması gerekiyor. Çerkezköy’deki görevinizde sizlere başarılar diliyor, hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
OHAL NEDENİYLE OKUL İÇERİSİNE ARAÇ PARK ETMEK YASAK
Öğrenci taşımacılığı yapan servislerin okul önlerinde yaşadığı park sıkıntısına değinen As, “OHAL nedeniyle okulların içerisine araç park edilmesi yasaklandı. Hal böyle olunca, okulda görev yapan öğretmenler araçlarını okullarının önüne park ediyor. Bu da öğrenci taşımacılığı yapan servisçilerimiz için park sıkıntısı yaratıyor. Özellikle Atatürk İlkokulu, Nurullah Narin Ortaokulu ve 75.Yıl Ortaokulu’nda servisçilerimiz park sıkıntısı yaşıyor.” diye konuştu.
DESLİK SONUNU ORTADAN KALDIRMAK İSTİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Çerkezköy’de eğitimin en iyisini, yerinde vermek için çalışıyoruz. İlçemizdeki derslik sorununu da ortadan kaldırmak istiyoruz. YGS ve KPSS için Çorlu ve Tekirdağ’a gitmek zorunda kalan öğrenciler bundan böyle Çerkezköy’de sınava girebilecek. Göreve başladığım ilk günden itibaren bununla ilgili yazışmalar yapmıştık.” dedi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.