ÖĞRETMENLER ÜRETTİ

Çerkezköy Kaymakamlığı Proje Ofisi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Birimi tarafından organize edilen Çerkezköy Belediyesi'nin sponsorluğunu üstlendiği "Çerkezköy Üretiyor" adlı öğretmenler arasında yapılan proje yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen bir törenle verildi.

ÖĞRETMENLER ÜRETTİ
18 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Çerkezköy Kaymakamlığı Proje Ofisi ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Birimi tarafından öğretmenler arasında "Çerkezköy Üretiyor" adlı proje yarışması düzenlendi. Yarışmanın birincisi Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Öğretmeni Hatice Arıcan "Bakıcısız Yaşam" adlı eseriyle birinci oldu.
9 PROJE FİNALE KALDI
Çerkezköy Belediyesi'nin sponsorluğunu üstlendiği "Çerkezköy Üretiyor" adlı öğretmenler arasında yapılan proje yarışmasında dereceye giren eser sahibi öğretmenler düzenlenen bir törenle ödüllendirildi. Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törende 17 öğretmenin hazırladığı projeyle katıldığı yarışmada finale kalan 9 proje arasından ilk üçe girenler açıklandı. Yarışmada finale kalan 9 öğretmen projeleriyle birlikte şöyle oluştu:
Veliköy Çok Programlı Lisesi Öğretmeni Serap Aslan 'Çevre' kategorisinde 'Bahçemiz' isimli proje, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi'nden öğretmenler Murat Körük-İsa Çetin 'Çevre' kategorisinde 'Çerkezköy Üretirken Kirlenmiyor' adlı proje, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Öğretmeni Murat Bora 'Eğtim' kategorisinde 'İlköğretim Kampüsü' adlı proje, Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Öğretmeni Hatice Arıcan 'Eğitim' kategorisinde 'Bakıcısız Yaşam' adlı proje, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Öğretmeni İsmail Sayar 'Eğitim' kategorisinde "Problemli Öğrenci ve Velileriyle Sohbet Saati' adlı proje, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Öğretmeni İsa Çetin 'Sosyo-Kültürel' kategorisinde 'Damladan Deryaya Kültürel Birikim' adlı proje, Veliköy Çok Programlı Lisesi Öğretmeni Özlem Yıldız 'Sosyo- Kültürel' kategorisinde 'Yetişkinler İnternette' adlı proje, Karaağaç İlköğretim Okulu Öğretmeni Yasemin Aşçı 'Sosyo-Kültürel' kategorisinde 'Bozma Yap' adlı proje, Veliköy Çok Programlı Lisesi Öğretmeni Serap Aslan 'Sosyo-Kültürel' kategorisinde 'Dayanışma' adlı proje.
BAKICISIZ YAŞAM BİRİNCİ SEÇİLDİ
Öğretmenler arasında yapılan yarışmanın finaline kalan 9 eser yapılan değerlendirme sonucunda üçe indirildi. Yarışmanın sonunda  Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Öğretmeni Hatice Arıcan 'Bakıcısız Yaşam' adlı projesi ile birinci seçildi. Yarışmanın ikincisi Veliköy Çok Programlı Lisesi Öğretmeni Serap Aslan'ın 'Bahçemiz' adlı eseri seçildi. Yarışmada Veliköy Çok Programlı Lisesi Öğretmeni Özlem Yıldız'ın 'Yetişkinler İnternette' adlı eseri üçüncü seçildi. İlk üçe giren eser sahibi öğretmenler yarışmanın sponsoru Çerkezköy Belediyesi tarafından ödüllendirildi. Dereceye giren ilk üç öğretmene 'Başarı Belgesi' ve ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Himmet Çakılcı tarafından verildi.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN ÖĞRETMENLERE SİTEM
Birinci eserin sahibi Hatice Arıcan'a ödülünü tebrik ederek veren Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, yarışma için hazırlanan tüm projeleri belediye olarak değerlendirmek istediklerini dile getirdi. Çerkezköy Belediyesi olarak proje çalışması içerisinde bulunduklarını hatırlatan İnce, "Diğer projeleri değerlendirmek için belediye olarak alabiliriz. Hem verilen emek boşa gitmemiş olur. Hem de yapılabilirliği olan projeleri biz hayata geçirebiliriz" teklifinde bulundu. İkinci olan eserin sahibi Serap Aslan'ın ödülünü veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ise öğretmenleri yarışmaya gösterdikleri ilgiden dolayı kutlarken, "Bin tane öğretmenin olduğu bir ilçede 17 öğretmenin yarışmaya katılması bence az. Bütün öğretmenlerin ilgisini bekliyoruz" diye öğretmenlere sitem etti.
Daha sonra yarışmada ilk üçe giren öğretmenler törene katılanlar için hazırladıkları projeler ve amaçları hakkında kısaca bilgi verdi. Yarışmada finale kalan 6 proje içinde öğretmenler Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Birimi'nden Talat Mutlu tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ödül töreni sonunda Çerkezköy Belediye Hizmet Binası önünde öğretmenler ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vyyyy - 11 yıl önce
bu tarz etkinlikler arttırılmalı..