Okulların temizliği yapılıyor

18 Eylül’de başlayacak olan 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesi Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe genelindeki tüm okulların bahçeleri süpürülüp, yıkanıyor ve genel mıntıka temizlikleri yapılıyor

Okulların temizliği yapılıyor
14 Eylül 2017 Perşembe 20:24

18 EYLÜL PAZARTESİ AÇILIYOR
Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2017-2018 eğitim öğretim yılı nedeni ile ilçe genelindeki tüm okulların mıntıka temizlikleri yapılıyor, okul bahçelerinde biriken çöp ve moloz yığınları temizlenerek, okul bahçeleri yıkanıyor.
ÖNCE SÜPÜRÜLÜYOR, ARDINDAN YIKANIYOR
Tüm okulların bahçelerinin süpürge aracı ile süpürüldükten sonra basınçlı su ile yıkandığını ve ayrıca okul bahçelerinde genel anlamda mıntıka temizliği yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yavrularımızın 2017-2018 eğitim öğretim yılında eğitim ve öğretim göreceği tüm okullarımızın okul bahçelerinde süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği çalışmalarına başladık. Çalışmalar kapsamında ilk olarak süpürge aracı ile okul bahçesi süpürülüyor. Ardından bir yandan mıntıka temizliği yapılırken, bir yandan ise basınçlı su ile okul bahçesi yıkanıyor. Hedefimiz 18 Eylül Pazartesi gününe kadar çalışmalarımızı tamamlayarak, okullarımızın bahçelerini temiz ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayıp, yavrularımızın daha temiz bir okulda eğitim ve öğretim dönemine başlamaları” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.