Okuyan’dan Başkan Akay’a ziyaret

Antalya Kemer’de bu yıl 7.’si yapılan Sea To Sky Motokros yarışmasına Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü adına katılan ve bronz madalya almaya hak kazanan Mehmet Okuyan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti

Okuyan’dan Başkan Akay’a ziyaret
18 Ekim 2016 Salı 09:38

İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ
2 bin 365 metre dağ etabına 33 ülkeden toplam 230 motokros tutkunun katıldığı yarışmada bin 260 metreye çıkarak bronz madalya almaya hak kazanan Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan’ı tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Mehmet kardeşimizin başarıları ile gurur duyduk. Kemer’deki yarışmada ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiği için kendisini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ve Çerkezköy Belediyesi’nin daima destekçileri olduğunu ve bu durumun kendileri için ekstra bir motivasyon kaynağı olduğunu dile getiren Mehmet Okuyan’da desteklerinden dolayı Başkan Akay’a teşekkür etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.