Oldu ama eksik oldu ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğu bir törenle 30’ar metrelik merdiveni bulunan 3 modern itfaiye aracının hizmete sunulduğunu ve bu araçlardan bir tanesinin de Çerkezköy İtfaiyesi’ne verileceğini duyurdu. Gerçekleştirilen bu yatırım Çerkezköy İtfaiyesi’ni bir nebze güçlendirse de 30 metrelik itfaiye merdivenin Çerkezköy’de bulunan 15 katlı binalar için yetersiz olduğu da ayrı bir gerçek…

Oldu ama eksik oldu ​
31 Ekim 2018 Çarşamba 21:31

5 İTFAİYE SÖZÜ VERMİŞTİ
Hatırlanacağı üzere bundan bir yıl önce, 2 Kasım 2017 tarihli Gazetemizde “İtfaiyeye yapılacak takviyeler yetersiz” başlıklı bir haber kaleme almıştık. Söz konusu haberimizde de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın “İtfaiyelerimizi güçlendiriyoruz. 30 metrelik hidrolik merdivene sahip 4 adet itfaiye aracı alacağız ki bu araçlardan 1 tanesi de Çerkezköy İtfaiyesi’ne verilecek. 1 tane de 50 metre hidrolik merdivene sahip itfaiye aracı alacağız” ifadelerine yer vermiştik.

3 TANESİ ALINDI
Aradan geçen bir yıl içerisinde itfaiye aracı takviyesi yapıldı yapılmasına ama bu takviyeler pek de Başkan Albayrak’ın söz verdiği gibi gerçekleşmedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın vermiş olduğu ‘bir tane 50 metrelik, 4 tane de 30 metrelik hidrolik merdivene sahip itfaiye aracı’ sözü, 3 tane 30 metrelik merdivene sahip itfaiye aracı olarak gerçekleşti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.