Onlar bizim kardeş derneğimiz

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği (ÇGVD), Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’nin Aralık ayı toplu doğum günü kutlamasına sponsor oldu. Kutlamada açıklamalarda bulunan ÇGVD Başkanı Murat Akay, “Tüm engelli kardeşlerimizin doğum günleri kutlu olsun. Onlar bizim kardeş derneğimiz.” ifadelerini kullandı

Onlar bizim kardeş derneğimiz
21 Aralık 2016 Çarşamba 11:21

ÇGVD SPONSOR OLDU
TSD Çerkezköy Şubesi’nin her ay düzenlediği ve o ay içerisinde doğan dernek üyelerinin doğum günlerinin kutlandığı partiye, bu ay Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği sponsor oldu. Kutlamaya ÇGVD Başkanı Murat Akay ve Yönetimi, TSD Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Varlık ile Yönetimi ve Derneğin Aralık ayı doğumlu üyeleri katıldı.
DOYASIYA EĞLENDİLER
Doğum günü pastasının üzerindeki mumlara üflenmesiyle birlikte büyük bir sevinç yaşayan katılımcılar daha sonra müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.
DOĞUM GÜNLERİ KUTLU OLSUN
Kutlamanın ardından açıklamalarda bulunan ÇGVD Başkanı Murat AKay, “Engelli vatandaşlarımızla birlikte, onların bu mutlu günlerinde sürpriz bir doğum günü partisi düzenledik. Tüm engelli kardeşlerimizin doğum günleri kutlu olsun. Ortak projelerde her zaman Sakatlar Derneğimizin yanında olacağız. Onlar bizim kardeş derneğimiz.” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
TSD Çerkezköy Şube başkan Yardımcısı Sakine Varlık da Murat Akay’a teşekkürlerini ileterek, “Dernek olarak da şahsi olarak da hep yanımızdalar. Sponsor oldukları ve tüm destekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.