Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz

Kapaklı Belediyesi engelli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Engelli vatandaşları toplumsal hayata kazandırmak adına birçok hizmete imza atan Kapaklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların talebi doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor.

Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz
28 Eylül 2017 Perşembe 21:14

HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ
Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını vurgulayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bizler belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. İmkânlarımız doğrultusunda engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bizlerin onlara desteği ile evlerine bağlı kalmayarak sosyalleşme imkanı bulacaklar. Akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine bir nebzede deva olduysa ne mutlu bizlere. Onları mutlu gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileri de birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz'' dedi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Mandalı vatandaşların talepleri doğrultusunda akülü sandalye yardımlarının devam edeceğini söylerken, akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar Başkan Mandalı'ya teşekkür ettiler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.