Önsel Yeniden İlçe Başkanı

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi MHP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Belediye Başkan Adayı olan Koray Önsel yeniden MHP İlçe Başkanlığı görevine atandı. Önsel'in atama yazısı Genel Merkez tarafından imzalanarak Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na tebliğ edildi

Önsel Yeniden İlçe Başkanı
10 Temmuz 2014 Perşembe 08:00

 
 30 Mart Yerel Seçimlerinde MHP'den Belediye Başkan Adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Koray Önsel yeniden İlçe Başkanlığı görevine atandı. Seçimlerde CHP ve MHP'nin çok gerisinde kalmasına rağmen Koray Önsel'in yeniden İlçe Başkanlığı'na Genel Merkezin tasarrufu sonucu atandığı öğrenilirken, Milletvekili Blüent Belen'in de Önsel'in yeniden İlçe Başkanı olmasını Milletvekilliği Adaylığına soyunmaması için desteklediği öğrenildi.
BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK
Genel Merkez tarafından ataması yapılan Koray Önsel'in görevlendirme yazısı İlçe Teşkilatı'na gleirken, Önsel'in önümüzdeki günlerde yapacağı bir basın toplantısı ile durum değerlendirmesi yapacağı ve yeni Yönetim Kurulu'nu açıklayacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.