Önsel’den Akay’a tweet

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Twitter hesabından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a bir öneride bulundu. Belediye Meydanı’nın isminin Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesini öneren Önsel’in Tweet’i Başkan Akay tarafından Retweet yapıldı

Önsel’den Akay’a tweet
21 Temmuz 2016 Perşembe 11:16

MEYDANIIN ADI ‘DEMOKRASİ MEYDANI’ OLSUN
 
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel’in Twitter’dan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a gönderdiği Tweet’te şu ifadelere yer verildi: “Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün atının üzerindeki heykelinin yer aldığı Çerkezköy Belediye Meydanı’nın ismi ‘Demokrasi Meydanı’ olarak değiştirilsin. Heykelin platformunun bir kısmına da ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!’ yazılsın. Her milli bayramda zorlarına giden olsa bile ‘atının üstünde heybetiyle duran Mustafa Kemal Atatürk’ün’ huzurunda herkes Demokrasi Meydanı’nda toplanır ve bugünleri hatırlar.”
 
BAŞKAN RETWEET YAPTI
 
Koray Önsel’in “Başkanım bu önerimizi dikkate alırsanız sevinirim. Saygılarımla” diyerek başlanan Tweet, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Retweet’lendi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş - 8 yıl önce
O Meydan "Belediye Meydanı" değil "Cumhuriyet Meydanı"dır...