Önsel’e yetki belgesi verildi

30 Mart yerel seçimler öncesinde MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve 30 Mart Yerel seçimlerde MHP Belediye Başkan Adayı olan Koray Önsel yeniden Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Önceki gün MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısında Yetki Belgesi’ni MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan’dan alan Koray Önsel “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Şevkat Çetin’e ve İl Başkanımız Enez Kaplan’a bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi

Önsel’e yetki belgesi verildi
11 Temmuz 2014 Cuma 07:28

PARTİMİZİ BİRİNCİ PARTİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAKLAR
MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan “Genel Merkezimizin gönderdiği yeni atama ile eski İlçe Başkanımız olan Koray Önsel’e Çerkezköy İlçe Başkanlığı tebliğ edilmiştir, kendisine hayırlı uğurlu olsun” dedi. Eski İlçe Başkanlarının bir arada olmasının çok güzel bir durum olduğunu ifade eden MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan “ İki eski İlçe Başkanımızın oluşturduğu bir liste göreve geldi. Ve göreve gelen bu arkadaşlar 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizi birinci parti yapmak için mücadele edecekler. 2015 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde de partimizi Çerkezköy’de birinci parti yapmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.
2016’YA KADAR GÖREVE DEVAM EDECEĞİZ
Düzenlenen basın toplantısında MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, bir seçim atlattıklarını ve aynı azimle çalışacaklarını dile getirirken “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye , Genel Başkan Yardımcımız Şevkat Çetin’e ve İl Başkanımız Enez Kaplan’a bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Göreve gelen yönetim ile 2016’ya kadar göreve devam edeceğiz. O zamana kadar Çerkezköy’de MHP adına elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz. Bir seçim atlattık ve önümüzdeki seçimde de aynı azimle çalışacağız” ifadelerini kullandı.  Önsel konuşmasının sonunda güzel bir yönetim listesi oluşturduklarını ifade ederek “Genç bir ekip ile bir araya geldik, bu ekiple güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. İnşallah muvaffak oluruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
SONUÇLARDAN MEMNUN DEĞİLİM
Toplantıda basın mensuplarının ’30 Mart’ta Çerkezköy’den alınan oydan memnun musunuz?” sorusuna cevap veren Enez Kaplan “Bir il Başkanı olarak Belediye Başkanlığını almak isterdim, yani sonuçtan memnun olmak imkansız. Ama oyumuzun arttığını söyleyebilirim, daha önce yapılan yerel yada genel seçimlere göre oyumuzun arttığını görüyoruz. Tekirdağ’ın hiçbir ilçesinden memnun değilim çünkü hiçbir Belediyeyi kazanamadık. Siyasetçinin memnuniyeti kazanmaktan gelir” şeklinde konuştu.
EN AKTİF ROL CHP VE MHP’NİN
“Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ile birlikte çalışacak mısınız?” sorusuna Enez “Önümüzde ki hafta sonu sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Tekirdağ’a gelecek. Ve bu sebeple programları ortak bir şekilde yapılacak. Tabi bu çatı adaylığına MHP, CHP, DP, DSP, BTP olarak 5 parti tam destekliyoruz. Bu 5 partinin yöneticileri de hep beraber mücadele edecek. Tabi burada en aktif rolü CHP ve MHP oynayacak” şeklinde konuştu.
13 TEMMUZ’DA TEKİRDAĞ’DA
CHP ve MHP’nin çatı aday olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 13 Temmuz Pazar günkü programını da açıklayan Enez Kaplan “ Edirne ve Kırklareli’ndeki programlarından sonra Tekirdağ’a gelecek olan İhsanoğlu, Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda muhtarlar ve STK temsilcileri ile konferans gerçekleştirdikten sonra, Tekirdağ sahil dolgu alanında iftara katılacak. İftarda yaklaşık olarak 20 dakikalık bir konuşma ile hemşerilerimize seslenecek olan Cumhurbaşkanı Adayımızın Pazar günkü programı Tekirdağ’da son bulacak” dedi.
YARAYI KAŞIMAYA GEREK YOK
MHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun verdiği iftardaki, “Ankara’ya Kapaklı yönetimi neden çağrılmadı?” ifadelerine değinen Enez Kaplan “ Yarayı kaşımaya gerek yok, Ankara’daki davete sadece Belediye Başkan Adayları ve kazanan Meclis üyeleri ile gittik bunun altından bir şey aranmasının bir anlamı yok. Marmara Ereğlisi, Kapaklı, Çorlu ve Şarköy gitmedi” dedi.
İSTİFAMI İSTİYORLARSA 2016 SEÇİMLERİNDE KARŞIMA ÇIKSINLAR
MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan konuşmasının sonunda ise “Ben devlet memuru gibi bu göreve atanarak değil seçilerek geldim. Benim istifamı isteyenler 2016 yılında yapılacak olan seçimlerde karşıma çıkarlar, beni görevden alırlar. Ben Tekirdağ tarihinde MHP partisinin oyunu en çok yükselten İl Başkanıyım. Eğer bu başarısızlıksa istatistiklere bir baksınlar. Ben ikili polemiğe girmiyorum, MHP bir kurumdur, büyük bir harekettir. Ama mübarek Ramazan Ayı’nda yara kaşımaya gerek yok” dedi.
Kendisinin MHP’nin İl başkanı olduğunun altını çizen Enez Kaplan “Eğer çok rahatsız oluyorlarsa kendileri sadece üyedir, gitsinler istifa etsinler. Kendilerine ülkücü sıfatı yakıştırıp, ama bir ülkücünün değil Ü’sü C’si bile olamadıklarını düşünüyorum. Ülkücü harekette lider eleştirilmez” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.