Optimed yeni yılı coşkulu karşıladı

Özel Optimed Hastanesi ile Optimed Çorlu Tıp Merkezi idarecileri ve personeli yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan yaptığı konuşmada, “7 buçuk yıl önce Optimed Hastanesi’ni kurduğumuzda bölgenin en donanımlı hastanesi olacağız dedik ve sözümüzü tuttuk” ifadelerini kullandı

Optimed yeni yılı coşkulu karşıladı
22 Aralık 2014 Pazartesi 22:28

  YÜCEER DE KATILDI

 2014 yılının tamamlanmasına günler kala Optimed ailesi Silivri Eser Diamond Otel'de düzenlenen yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan, Çorlu Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Nurcihan Başkent, Çerkezköy Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi hekimleri ile çalışanlar katıldı.

 ARTIK KORKULARIMIZI YENDİK

Yılbaşı yemeğinde ilk konuşmayı, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan gerçekleştirirken, Optimed ailesi olarak çalışanlar ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu yıl daha heyecanlı olduklarını sözlerine ekleyen Op. Dr. Recep Çalışkan "Yeni bir yatırıma girmemiz dolayısıyla bu yıl daha da heyecanlıyız. İlk kurulduğunda bu hastaneyi nasıl çalıştıracağız, başarılı olacak mıyız diye düşünüp korkular yaşıyorduk. Artık bu korkularımızı yendik" ifadelerini kullandı.

 GENİŞ BİR AİLEYİZ

 Trakya'da çok iyi duruma geldiklerini belirten Çalışkan "Hastaneyi kurarken 8 ortak ile başladık. Şimdi ise 9 ortağız. 9. ortağımız ise siz değerli Optimed ailesi. Bizler geniş bir aileyiz. 2015 yılında yeni yatırımlar yapacağız. Şu anda Trakya'da çok iyi duruma geldik. Optimed'in ülke bazında da hizmet etmesi yolunda çalışıyoruz" dedi.

TRAKYA'NIN EN BÜYÜK HASTANESİNİ YAPTIK

 Düzenlenen yemekte Op. Dr. Recep Çalışkan'ın ardından Genel Müdür Ayhan Arslan da bir konuşma gerçekleştirdi. 7 buçuk yıl önce Optimed Hastanesi'ni kurarken bölgenin en donanımlı hastanesi olacakları konusunda söz verdiklerini dile getiren Arslan "Bizlere güven verdiniz ve bu sözümüzü tuttuk. Sizin bu güveniniz bize cesaret verdi ve Trakya'nın en büyük hastanesi neden Çerkezköy'de olmasın dedik. Çerkezköy'de Trakya'nın en büyük hastanesini yaptık" şeklinde konuştu.

YATIRIMLARIMIZI BÜYÜTMEYİ HEDEFLİYORUZ

 Kapaklı'da da Optimed hizmetinin olmasını istediklerini belirten Arslan "Çerkezköy'de yaptığımız yeni hastane mevcut hastaneden üç kat büyük olacak. Projeyi başlattık ve öyle inşa edildi. Yeni hastanemizde kanser tedavi merkezi gibi önemli ünitelere sahip bir sağlık merkezi açmayı, bölgemizin ihtiyacı olduğunu göz önüne alarak gerçekleştirdik" dedi ve Kapaklı'da da Optimed hizmeti olmasını istediklerini dile getirerek "Çorlu'da da Optimed olarak 3. yılımızı geride bıraktık. Önümüzdeki yıllarda Çorlu'ya da bir hastane projemiz var. Yatırımlarımızı büyütmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

2015'İN SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ TEMENNİ ETTİ

Tüm ülke genelinde ve Balkanlara da sağlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyleyen Arslan “Hastane olarak hastalarımız kadar çalışanlarımıza da çok önem veriyoruz. Çalışanlarımızın her bakımdan donanımlı olması için eğitimler düzenliyoruz. Ve eğitimler aralıksız devam ediyor” dedi. Çalışanların sağlıklarının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Arslan 2015 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti.

ÇEKİLİŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gecede yapılan çekilişte hastane çalışanlarında 2 kişiye sabah kahvaltısı, 2 kişiye öğle yemeği ve 2 kişiye akşam yemeği ve 2 kişiye Büyük Ada’da hafta sonu 3 günlük tatil çekilişi yapıldı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.