Optimed’den Gazetecilere yaş pasta jesti

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarına jest yaptı. Recep Çalışkan’ın organize ettiği etkinlikte yaş pasta basın mensuplarıyla birlikte kesildi.

Optimed’den Gazetecilere yaş pasta jesti
23 Ekim 2014 Perşembe 08:14

FARKLI ALANLAR DA HİZMET EDİLSE DE GÖREV ALANLARI AYNI
21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarına jest yaptı. Hazırlatılan pastayı basın mensuplarıyla birlikte kesen Recep Çalışkan, “sizler için anlam ifade eden bayramınızı kutluyorum. Hastaneler, Adliyeler, Emniyetler ve Gazeteciler toplum için hizmet eden kurumlardır. Farklı alanlarda hizmet edilse de görev alanları birbiriyle iç içe gibidir” dedi.

GÖREVLERİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM
Gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını sözlerine ekleyen Çalışkan, “saat kavramı gözetmeksizin mesleğiniz gereği yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak adına göreviniz çok önemli. 21 Ekim Gazeteciler bayramında da sizlerle bir araya gelerek küçük bir sürpriz yapmak istedik. Yeniden bu özel gününüzü kutluyor, çalışma hayatlarınızda da başarılı görevler temenni ediyorum” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.