Optimed’ten yeni yıl eğlencesi

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi yönetim kadrosu, doktorları ve çalışanları, Çorlu Şölen Event Garden’da düzenlenen yılbaşı programında bir araya geldi.

Optimed’ten yeni yıl eğlencesi
25 Aralık 2017 Pazartesi 14:04

AÇILIŞ KONUŞMASI DR. ARSLAN’DAN
Eğlence başlamadan önce hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan konuşma gerçekleştirdi. Dr. Arslan konuşmasına, “Geleneksel yemeğimize hoş geldiniz” diyerek başladı ve zorlu bir yıl geçirdiklerini, bu zorlu, yorucu yılda herkesin emeği olduğunu, bu emekler sayesinde hep birlikte kocaman bir Optimed ailesi olduklarını ve bunun için herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.
BU GECE SADECE EĞLENELİM
Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ise hastaneye eklenen branşlardan ve buna bağlı olarak artan yoğunluktan bahsetti. Ciddi ve yoğun bir yıl geçirdiklerini beliryen Dr. Çalışkan, “Optimed ailesi olarak bu gece sadece eğlenelim” dedi. “Sizlerle çalışmaktan, sizlerin ve Optimed Hastanesi’nin başhekimi olmaktan mutlu ve gururluyum” diyen Dr. Çalışkan herkese iyi eğlenceler dileyip konuşmasını sonlandırdı.
2017’NİN STRESİNİ ATTILAR
Gerçekleşen konuşmaların ardından programa geçildi ve davetliler gecenin geç saatlerine kadar gönülelrince eğlenerek 2017’nin stresinden bir nevi sıyrılmış oldular.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.