ORDU 12 HAZİRAN'I DEĞERLENDİRDİ

12 Haziran Pazar günü yapılan 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerini değerlendiren MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, 2009 yılında yerel seçimleri kazandıkları Veliköy ve Karaağaç'ı masaya yatırarak, parti içi değerlendirmesini yapacaklarını belirtti ve "Teşkilat içinde gerekli değerlendirmeyi, özeleştiriyi yapacağız. Karaağaç ve Veliköy'ün ardından diğer beldeler ve ilçe merkezindeki oy oranını masaya yatırıp, sağlıklı bir değerlendirme yapacağız" dedi.

ORDU 12 HAZİRAN'I DEĞERLENDİRDİ
17 Haziran 2011 Cuma 00:00

İlçe Teşkilatı ile birlikte yaklaşık 2 aydır seçim sürecinde koşturan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Bütün siyasi partilerin il, ilçe, belde teşkilatları sahaya indi ve vatandaşa projelerini anlattı ve vaadlerini sıraladı.  Seçmende kendisine anlatılan vaad, projelere göre oy verdi.
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Bunun sonucunda Tekirdağ'da CHP 3, AKP 2 ve partimiz 1 Milletvekili çıkardı. Bizim de seçmenin bu tercihine saygımız sonsuz. Kimseye kırgın değiliz. Oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
YEREL SEÇİMLERİ HEDEF KOYDU
Artık Genel Seçimlerin geride kaldığını ve hedeflerinin 2 yıl sonra yapılacak olan Yerel Seçimler olduğunu belirten Başkan Ordu, "Seçim sonuçlarını tabiki masaya yatırıp değerlendireceğiz. Başta Karaağaç ve Veliköy'de oylarımızın niye düştüğünü irdeleyeceğiz. Ardından diğer beldeler ve ilçe merkezi ile ilgili değerlendirmeler yapacağız. Bunları yaptıktan sonra önümüze bakacağız. Artık hedefimiz ne pahasına olursa olsun 2 yıl sonra ki yerel seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkanlığı'nı kazanmak. Bunun için kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim" dedi.
İNANANLAR İLE YOLA DEVAM
Çerkezköy Belediye Başkanlığı'nı almak için tüm imkanları ve olanakları kullanacağını belirten MHP İlçe Başkanı Ordu, " Bu hedefe inanan arkadaşlarla, kişilerle yola devam edeceğiz. Etmeyenler ile yollarımızı ayıracağız" dedi.
2 BEKLİYORDUK OLMADI
Seçimlere 20 gün kala halkın ilgisi ve teveccühünün MHP'ye karşı arttığını belirten MHP İlçe Başkanı Ordu, "20 gün boyunca çok büyük ilgi ve alaka gördük. Fakat bu sandığa yansımadı. Biz en az 2 Milletvekili çıkarırız diye düşünüyorduk ama olmadı. Diğer partiler ile aramızdaki oy farkı çok yüksek çıktı" dedi.
BAŞIMIZ DİK ALNIMIZ AÇIK
4 yıl önceki Genel Seçimlerde de 1 Milletvekili çıkardıklarını, şimdiki seçimlerde de yine 1 Milletvekili çıkardıklarını belirten MHP İlçe Başkanı Ordu, "Başımız dik, alnımız açık. Çerkezköy'deki oy oranımızda %0'larla ifade edilen düşüş söz konusu. Partimize oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesinde katkısı olan herkese teşekkürlerini de ileten Mustafa Ordu, "Başta İlçe Seçim Kurulu, mülki amirler olmak üzere polisimize, askerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.