Ordulular Hamsi Şöleni düzenliyor

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yarın 1. Hamsi Şöleni düzenlenecek

Ordulular Hamsi Şöleni düzenliyor
27 Aralık 2014 Cumartesi 08:46

 Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi’nde bulunan Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde saat 12.00-16.00 arasında düzenlenecek olan 1. Hamsi Şöleni’ne tüm hemşerilerinin ve Çerkezköy halkının davetli olduğunu belirten Dernek Başkanı Rahmi Uzun, şölende yerel sanatçı Yener Kaya’nın da sahne alacağını açıkladı.

GELENEKSEL HALE GELMESİ AMAÇLANIYOR

Bu yıl ilkini düzenleyecekleri Hamsi Şölenini geleneksel hala de getirmeyi amaçladıklarını belirten Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, “Hedefimiz bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz Hamsi Şölenimizi geleneksel hale getirerek, üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlayarak, dayanışmayı arttırmak. İnşallah bunda başarılı oluruz. Çerkezköy protokolünün de davetli olduğu Hamsi Şölenimize tüm hemşerilerimizi ve Çerkezköy halkını bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.