Orion 23 Nisan’a hazır

Trakya’nın ilk alışveriş merkezi Orion, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için dolu dolu bir etkinlik programıyla kutluyor. Her yıl olduğu gibi en güzel animasyonlar, heyecanlı yarışmalar, en sevilen aktiviteler yine Orion’da

Orion 23 Nisan’a hazır
17 Nisan 2014 Perşembe 07:53

Orion’un gelenekselleşen 23 Nisan Şenlikleri, bu yıl 22 Nisan Salı günü başlayacak ve üç gün sürecek. 22, 23 ve 24 Nisan günlerinde Orion alt katta yapılacak etkinlikler üç gün boyunca saat 13:00’te başlayıp saat 20:00’ye kadar devam edecek. Aktiviteler devam ederken alışveriş merkezi içerisinde dolaşan Angry Bird, çocuklara rengarenk balonlar, şekerler dağıtacak. 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Ulu Önderimiz Atatürk’ün büyük boy posterini de dileyen tüm ziyaretçiler Danışma’dan ücretsiz olarak alabilecekler.
EN EĞLENCELİ 23 NİSAN HATIRASI
Çocuklar bu yıl Orion’da geçirdikleri 23 Nisan Şenlikleri’ni hiç unutamayacaklar. Çünkü 23 Nisan Şenlikleri kapsamında düzenlenen Kostümlü Fotoğraf Çekimi’ne katılan çocukların bu neşeli anıları fotoğraflarla ölümsüzleşecek. Hayallerindeki kahramanın veya mesleğin kostümüyle fotoğraf çektirme şansı bulan çocuklar, Orion’da kurulacak mini stüdyoda eğlenceli bir deneyim yaşayacaklar. 13:00-20:00 saatleri arasında yapılacak kostümlü fotoğraf çekimi etkinliğine tüm çocuklar ücretsiz katılabilecekler. Çekilen fotoğraflar ise Orion’un Facebook sayfasına yüklenecek ve aileler çocuklarının fotoğrafını facebook.com/ORIONAVM adresinden indirebilecekler.
 İSTER İTFAİYECİ OL İSTER ŞEHZADE
Çocukların zengin hayal dünyaları gibi Orion’daki çekimde kullanılacak kostümler de çok zengin, neler yok ki! İsterlerse doktor, avukat, itfaiyeci, asker, tamirci gibi mesleklere bürünsünler, isterlerse tarihte yolculuk yapıp şehzade, sultan veya şövalye olsunlar. Fred Çakmaktaş veya Zorro gibi kahraman da olabilirler, çilek, çiçek, bulut veya peri de…
HEDİYELİ YARIŞMALAR
Çocukların çok sevdikleri yüz boyama, sosis balon aktiviteleri ise 23 ve 24 Nisan günlerinde düzenlenecek. Yine 13:00-20:00 saatleri arasında, iki farklı noktada yüz boyama ve sosis balon aktiviteleri sürerken, etkinlik alanında sevimli ve komik animatörler eşliğinde hediyeli yarışmalar yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.