Örnek sokak çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilki Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta hayata geçirilen Örnek Sokak projesi çalışmaları, Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak’ta devam ediyor

Örnek sokak çalışmaları devam ediyor
02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:23

BUTÇULAR SOKAK’TAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ
Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta Örnek Sokak projesi çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz burada yağmursuyu hattı çektikten sonra içme suyu hattını yeniledi. Elektrik hatlarının da yer altına alınmasının ardından bisiklet yolumuz ve kaldırımlarımız yapıldı. Yolumuzun sıcak asfalt ile kaplanmasının ardından ise aydınlatma çalışması gerçekleştirildi. Bisiklet yolumuzun kauçuk ile kaplanmasının ardından Butçular Sokak’taki çalışmalarımız tamamlanmış olacak” dedi.
YOL GENİŞLİĞİ 12 METRE OLACAK
Örnek Sokak Projesi kapsamında çalışmaların Fatih Caddesi ve Makasçı Sokak’ta sürdüğü kaydeden Başkan Akay, “Fatih Caddemizde kaldırım yapım ve aydınlatma çalışmalarımız devam ediyor. Ardından yolumuzu sıcak asfalt ile kaplayacağız. Çalışmalar neticesinde Fatih Caddemizde yolumuzun genişliği 12 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre olacak” ifadelerini kullandı.
MAKASÇI SOKAK’TA İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
Çalışmalar kapsamında Makasçı Sokak’ta ise içme suyu hattının yenilendiğini belirten Başkanımız Vahap Akay, “Ekiplerimiz şu anda yağmursuyu hattı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca TREDAŞ da burada yeraltına yeni bir hat çekti. Daha sonra yolumuzu sıcak asfalt ile kaplayacağız ve sokağımızda aydınlatma çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Örnek Sokak çalışmalarının daha sonra sırasıyla İnan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta devam edeceğini kaydetti. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A_Doga - 6 yıl önce
Başkan, siz önce caddeleri örnek haline getirin.. araç park sorununu çözün mesela kaldırımları yürünebilir hale getirin. Kullandığınız kaldırım taşları ıslak olduğunda kayganlaşıyor bunu çözün mesela! Yazıklar olsun, vatandaşın parasını taşa, toprağa gömüyorsunuz! Oy mu size bir daha!