Orta refüjlerde mevsimlik çiçek ekimi yapılıyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından Mithat paşa Caddesindeki orta refüjlerde mevsimlik çiçek dikimine başlandı

Orta refüjlerde mevsimlik çiçek ekimi yapılıyor
26 Mayıs 2015 Salı 17:04

 BUDAMANIN YANINDA ÇİÇEK EKİMİ DE YAPILIYOR

 

Kapaklıyı daha yeşil ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye devam eden Kapaklı Belediyesi Mithat paşa caddesi boyunca orta refüjde mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına başladı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, şehrin sahip olduğu doğal güzellikleri ortaya çıkarmak, şehre oldukça güzel ve modern bir silüet kazandırmak amacıyla ağaç budama çalışmalarının yanı sıra çiçek dikimi de yapıldığını ifade etti.

 

ŞEHRİN DAHA RAHAT NEFES ALMASINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

 

Başkan Mandalı konuşmasının sonunda ise, “Göreve geldiğimiz günden beri orta refüjlerde, meydanlarda, parklarımızda farklı farklı ağaç çeşitleri ve çiçekler dikerek Kapaklıya yeni bir çehre kazandırdık.Ağaç budama çalışmaları yanı sıra Mithat Paşa Caddesi orta refüjde çiçek dikimi de yaparak şehrimizde yeşil dokuyu artırmak, şehrin daha rahat nefes almasını sağlamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.