Ortak noktamız olan Çerkezköy’e el ele hizmet edeceğiz

Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve 15 Ağustos tarihinde görevine başlayan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Eğitim konusunun konuşulduğu ziyarette İlçe Başkanı Demirbağ yaşanan derslik açığına değinirken, Kaymakam Metin Kubilay ise, “Daha önce görev yaptığımız yerlerde de eğitim bizler için ilk sıradaydı. İnşallah yeni görev yerimiz Çerkezköy’de el birliği içerisinde iyi sonuçlar alacağız. Ortak noktamız Çerkezköy. Bizler de el ele vererek Çerkezköy’e hizmet edeceğiz. Bu çerçevede derslik sorununa çözüm bulma adına da elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

Ortak noktamız olan Çerkezköy’e el ele hizmet edeceğiz
28 Ağustos 2013 Çarşamba 07:38

ZİYARETİN ANISINA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ beraberinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Önceki gün saat 11.00’da gerçekleştirilen ziyarette İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kaymakam Kubilay’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, ziyaretin anısına çiçek takdim etti. Kaymakam Kubilay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Partililere teşekkür ederken, AK Partili heyette bulunanlar tek tek kendilerini tanıttılar.

ÇERKEZKÖY TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ İLÇELERİNDEN BİRİDİR
Ziyarette konuşan AK Parti İlçe başkanı Demirbağ, Çerkezköy’ün Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “Çerkezköy aldığı göç ile yoğun nüfus artışının yaşandığı ilçe olarak ön plandadır. Sanayiye bağlı olarak yaşanan nüfus artışı sonucunda da öğrenci sayısına da her yıl yaklaşık 3 bin öğrenci ekleniyor. Kapaklı’nın ayrılmasıyla birlikte bu sayı azalacaktır, ancak yine de Çerkezköy’deki öğrenci sayısı yılda 2 bin civarında artacaktır. Bu da beraberinde derslik açığını oluşturuyor. Hükümetimiz yapmış olduğu yatırımlarla derslik açığını azaltmaya çalışmaktadır. Ancak henüz yeterli seviyeye gelemedik” dedi.

YENİ PROJELERLE ÇERKEZKÖY RAHATA KAVUŞACAK
Alaettin Demirbağ konuşmasının devamında ise, “Çerkezköy’ün zorunlu hizmet bölgesine alınmasıyla birlikte öğretmen açığı sorununun büyük oranda çözüme kavuşturuldu. Diğer yandan projeler olarak da Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin ihalesi yapıldı, önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak. Çerkezköy Adliye Sarayı Ekim ayında hizmete girecek. Bu projelerle Çerkezköy hem sağlık hem de adliye hizmetleri konusunda rahata kavuşacaktır” diye konuştu.

EĞİTİM BİZİM İÇİN ÖNCELİKLİ SIRADADIR

Alaettin Demirbağ’ın konuşmasını tamamlamasının ardından eğitim sorununun kendisi açısından birinci öncelikli olduğunu kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Daha önce görev yaptığımız yerlerde de eğitim bizler için ilk sıradaydı. İnşallah yeni görev yerimiz Çerkezköy’de el birliği içerisinde iyi sonuçlar alacağız. Yaklaşık iki hafta önce Çerkezköy’de göreve başladım ve Çerkezköy ile ilgili ilk izlenimlerim çok olumlu oldu. Ortak noktamız Çerkezköy. Bizler de el ele vererek Çerkezköy’e hizmet edeceğiz. Bu çerçevede derslik sorununa çözüm bulma adına da elimizden geleni yapmalıyız. Bir yandan okullarının sayısını artırırken bir yandan da eğitimde kaliteyi yükseltmeliyiz. Örgün eğitime olduğu kadar yaygın eğitime de önem vermeliyiz. Okul öncesinden başlayan eğitim, yaşam boyu sürmelidir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.