Otogar'da ufak çaplı su baskını

Çerkezköy'de Salı gününden itibaren neredeyse aralıksız devam eden sağanak yağıştan Çerkezköy Yeni Otogar'ı da nasibini aldı. Yoğun yağış nedeniyle otogar girişine ve yazıhanelere kısım kısım su girerken otogar esnafı bu durumdan şikayetçi olduklarını dile getirdiler

Otogar'da ufak çaplı su baskını
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:53

Yaklaşık iki gündür aralıksız devam eden sağanak yağış yeni otogar'ın su almasına neden oldu.

ÇÖZÜM İSTEDİLER
Yapımına 2012 yılı Kasım ayında Ali Ertem döneminde başlanan ve 2014 yılı Haziran ayında hizmete açılan Çerkezköy Şehirlerarası Otobüs Terminali sağanak yağış nedeniyle kısım kısım su birikintilerine maruz kaldı. Otogar esnafının her yağmurda bu şekle gelen Otogar'ın bundan sonra bu hale gelmemesi için yetkililerin bir şeyler yapması gerektiğini dile getirirlerken "Her sağanak yağışta biz otogar esnafı bu durumla karşılaşıyoruz. Kendi çabalarımızla su dolan yerleri temizliyoruz. Ama bu şekilde devam etsin istemiyoruz. Bir çözüm bulunmasını istiyoruz" ifadelerini kullandılar.

Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.