Otoparkın hali içler acısı!

Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde yapılarak hizmete sunulan Kapalı Otopark’ın duvarlarında, kirişlerinde ve tavanında oluşan çatlaklar hem vatandaşlar hem de Tekpark yetkilileri tarafından tepkiye neden oluyor

Otoparkın hali içler acısı!
19 Ocak 2016 Salı 17:39

TEHLİKELİ BİR HAL ALIYOR

Eski Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde yapılan ve Çerkezköy’ün yoğun trafiğini bir nebze azaltması amacıyla hizmete sunulan Kapalı Otopark’ın son hali içler acısı. Otopark’ın duvarlarında, kirişlerinde ve tavanında oluşan çatlaklar her geçen gün daha tehlikeli bir hal alıyor. Yapıldığı günden bu yana bakıma muhtaç olan ve hemen hemen her yağmurda, karda kullanılamayacak duruma gelen Otopark’a araçlarını park eden vatandaşın bu duruma tepkisi her geçen bir artıyor. Hizmet alabilmek adına kapalı otoparkı kullanmak isteyen vatandaşlar tavandan damlayan suların araçlara zarar vereceğinden endişe ediyor.


SUÇLUSU BİZ OLACAĞIZ

2015 yılı Haziran ayından itibaren Çerkezköy Kapaklı Otopark işletmesini yürüten Tekpark A.Ş. yetkilileri ise yaşanan bu duruma isyan ederek en büyük mağduriyeti kendilerinin yaşadığını söylüyor. Tek Park yetkilileri konu hakkında “Kapalı otoparkı devraldığımız günden beri birçok yenilik yapmak istedik. Fakat gördüğünüz gibi duvarlarda, tavanda ve kirişlerde yarıklar meydana geldi. Her yerden su damlıyor. Boyasını yaptırdığımız duvarlar akmış durumda. Işıklandırması yapıldı. Güvenlik için güvenlik kameraları takıldı. Fakat kapalı otoparkın tavanı çökecek diye korkuyoruz. Buraya hizmet için gelen kişinin aracının üstüne bir beton parçası kopup düşse biz suçlu olacağız.”dedi.


TADİLATTAN GEÇECEK

Kapalı otopark için yapılması planlanan tadilatlardan da bahseden yetkililer, “Zemin etüdü yapılarak alan tadilata girecek. TESKİ ekiplerince de su giderleri oluşturulacak. Zaman içersinde birçok tadilat gerçekleşecek fakat ilk önce tavanın izole edilmesi gerekiyor. Kapalı otoparkın tavanının tamamen açılması gerekiyor.  Yeni bir kapalı otopark yaptıracak kadar büyük iş gerekiyor. Yeni kapalı otopark yaptırılması daha mantıklı” ifadelerini kullandılar.


Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.