Özdemir, Gençlik Meclisi Başkanı oldu

Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yapılan oylama sonucu Barış Özdemir Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı seçildi

Özdemir, Gençlik Meclisi Başkanı oldu
14 Eylül 2015 Pazartesi 16:44

TOPLANTI, KAPAKLI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI SALONU'NDA YAPILDI

Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Toplantısı, Kapaklı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'da gerçekleştirildi. Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı seçimine tek aday olarak giren Barış Özdemir, açık oylama usulü yapılan oylamada oy birliği ile başkan seçildi.

FAHRETTİN GÜR DE TOPLANTIYA KATILDI

Kapaklı Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantı Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür'ün açılış konuşmasıyla başladı. Gür'ün konuşmalarının ardından Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Toplantı Gündemi'ne geçildi.

SEÇİM İÇİN DİVAN OLUŞTURULDU

12 üyenin katılım gösterdiği toplantıda açılış ve yoklamanın ardından 'Meclisler Çalışma Yönergesi' okundu ve Gençlik Meclisi Yönetimi'nin seçimi için divan oluşturuldu.

UĞUR ÇAKIR DİVAN BAŞKANI OLDU

Divan Kurulu Başkanı Uğur ÇAKIR, yazman olarak ise Tolga MORAL ve Cahit Can YÖRÜK oy birliği ile seçildi.

TEK ADAY BARIŞ ÖZDEMİR

Divan Başkanı Uğur Çakır'ın seçim için oturumu açtı. Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı için Barış Özdemir aday oldu. Seçime tek aday katıldığı için açık oylama gerçekleştirildi. Barış Özdemir, 12 oyun 12'sini de alarak oy birliği ile Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na seçildi.

SAMET BEKAR, BAŞKAN YARDIMCILIĞI'NA SEÇİLDİ

Yapılan oylamalar sonucunda Gençlik Meclis Başkanı Barış Özdemir, Gençlik Meclis Başkan Yardımcısı Samet Bekar, Gençlik Meclisi Yazmanları olarak ise Çağatay Durgut ve Salih Bekar olarak belirlendi.

"BÜTÜN GENÇLİK YAPILARINI TEMSİL EDECEĞİZ"

Başkan seçildikten sonra kısa bir konuşma yapan Barış Özdemir, "Kapaklı’ da yaşayan Genç kardeşlerimizi topluma, bilime, kültüre, sanata ve spora dair  konulardaki gelişimlerine ilişkin programlara ve faaliyetlere katılımlarını gerçekleştirmeyi ve bu konularda söz sahibi olmalarını hedefliyoruz. Gençlik Meclisi olarak Kapaklı’ da ki bütün gençlik yapılarını temsil eden bir yapı içerisinde olacağız ve tüm gençlerin doğrudan yönetime katkıda bulunmalarını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

"TÜM GENÇ ARKADAŞLARIMIZI MECLİSİMİZE DAVET EDİYORUZ"

Konuşmalarına devam eden Özdemir, "Bir diğer hedefimiz ise  Gençliğin ihtiyaçlarını ve beklentilerini saptamak, iş birliği içinde özverili ve çözüm odaklı çalışmalar yapıp eğitim, sanat, spor, hizmet ve sosyal yardımlaşma gibi birçok alanda projeler üretmek, destekleyici politikalar geliştirmek, uygulamak ve tüm kapaklı gençliğinin bu çalışmalardan mümkün olduğunca faydalanmasını sağlamak. Tüm genç arkadaşlarımızı Meclisimize üye ve takım arkadaşı olmaya davet ediyoruz ." şeklinde açıklamalarda bulundu.

SEÇİLEN ADAYLAR TEBRİK EDİLDİ

Toplantı, seçilen adayların tebrik edilmesinin ardından dilek ve önerilerin görüşülmesiyle sona erdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.