Özel Çerkezköy Hastanesi'ne yeni cerrah

Özel Çerkezköy Hastanesi'nde yeni Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Nurullah Burak Korkmaz iş başı yaptı. İki özel hastane tecrübesi bulunan Korkmaz, meslek hayatında 10 yılı geride bıraktı.

Özel Çerkezköy Hastanesi'ne yeni cerrah
10 Eylül 2011 Cumartesi 00:00

Özel Çerkezköy Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'ni Opr. Dr. Nurullah Burak Korkmaz'a teslim etti. Yeni genel cerrah Opr.Dr. Korkmaz geçen hafta başında görevine başlarken, iki özel hastane ve 10 yıllık mesleki tecrübesini de Çerkezköy'e getirdi.
OPR.DR. NURULLAH BURAK KORKMAZ KİMDİR?
2000 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Opr. Dr. Nurullah Burak Korkmaz, 2 yıl Samsun'da Sağlık Ocağı ve Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev yaptıktan sonra 2002-2007 yıllarında Akdeniz Üniversitesi'nde Genel Cerrahi Anabilim Dalı'ndan ihtisasını tamamladı.
Opr. Dr. Nurullah Burak Korkmaz, 2007-2009 yıllarında Van Erciş Devlet Hastanesi'nde mecburi tıp hizmetini tamamladı. Genel Cerrahi Uzmanı olarak Erciş Devlet Hastanesi'nde 2 yıl çalışan Opr. Dr. Korkmaz, daha sonra Çanakkale Ayvacık Devlet Hastanesi'ne atandı. Burada 2009-2010 yılı arasında 6 ay görev yapan Korkmaz, daha sonra devlet hizmetinden istifa ederek, özel sektörde görevini sürdürdü.
2010 yılında Lüleburgaz'da Medikent Hayat Hastanesi'nde ve bu yılın başında,2011'de Samsun Medicana İnternational Hospital'de çalışmaya başlayan Opr. Dr. Korkmaz, geçen hafta Özel Çerkezköy Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde işbaşı yaptı. Hasta kabulüne başlayan Opr. Dr. Korkmaz, Çerkezköy'ü beğendiğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.