Özel çocuklar ile bir gün geçirdiler

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri sabah grubundan Gülen Yüzler, Pamuk Şekerler, Bilgin Yumurcaklar sınıfları öğretmenleri Arzu Gündüz, Dudu Dikmen Doğan , Perihan Özdemir ve Okul Müdürü Sebahat Uslu eşliğinde 'Hayırda ve İyilikte Yarışıyoruz' projesi kapsamında Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyarette bulundular

Özel çocuklar ile bir gün geçirdiler
01 Mart 2015 Pazar 18:21

 DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ ANLAMAYA ÇALIŞTILAR

Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri sabah grubundan Gülen Yüzler, Pamuk Şekerler, Bilgin Yumurcaklar sınıfı öğrencileri, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde eğitim görmekte olan öğrenciler ile bir gün geçirdi. Günü hamur oynama , makarnadan kolye yapma ve çiçek sunma  gibi etkinliklerle aktif olarak geçirip empati kurarak onların yaşamlarını, duygu ve düşüncelerini anlamaya çalıştılar.

YAŞAYARAK GÖRMÜŞ OLDULAR

Ziyarete giden öğrenciler kısa vakitte de olsa engelli bir bireyin tutum ve davranışlarını gözlemleyip onlar hakkında fikir sahibi olurken, onların yaşamlarının kendilerinin ki kadar normal olmadığını, en basit hareketin bile onlar için oldukça yorucu ve zor olduğunu bundan dolayı daha çok desteğe ihtiyaç duyduklarını yaşayarak görmüş oldular.

OKUL MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ETTİLER

 Zübeyde Hanım Anaokulu müdürü Sebahat Uslu ve öğretmenleri  kendilerini güzel bir şekilde karşılayıp ağırlayan güler yüzüyle hoş sohbetiyle eşlik edip uğurlayan Okul Müdürü  İdris Gündüzalp’e teşekkür ettiler.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.