Özel insanlar gönüllerince eğlendi

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan sakatlar haftası kapsamında Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri piknik organizasyonunda bir araya geldi. Okul aile birliği tarafından düzenlenen organizasyonda okul öğrencileri, aileleri ve öğretmenleriyle gönüllerince eğlendiler

Özel insanlar gönüllerince eğlendi
17 Mayıs 2015 Pazar 15:59

 GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama merkezi öğrencileri piknik organizasyonunda bir araya geldi. Sakatlar haftası etkinlikleri kapsamında Okul Aile Birliği yönetimi tarafından organize edilen piknik şölenine öğrencilerin yanı sıra aileleri ve öğretmenler katıldı. Tepe Piknik Alanı’nda düzenlenen piknikte gün boyunca müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, çeşitli oyun ve yarışmalarda ise tüm hünerlerini sergilediler.

ÇOCUKLARIMIZIN EĞLENMESİ İÇİN BU ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Piknikte konuşma gerçekleştiren Müjgan-Serkan Karagöz özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, “hem sakatlar haftası etkinlikleri kapsamında hem de öğrencilerimizin okulda sergiledikleri birbirinden güzel gösterilerin yorgunluğunu atmaları düşüncesiyle bu güzel günü organize ettik. Okulumuzda sergilenen program da emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” diyerek tüm öğretmenlere birer gül hediye etti.

 

HEPSİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

 

Büyük bir aile olduklarını ifade eden hayırsever Serkan Karagöz ise “Bizler hepimiz birbirimizi çok seviyoruz. Bu gün doyasıya eğleneceğiz. Okulda düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza atarak yapamayacakları hiçbir şey olmadığını gösterdiler. Hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.

 

CAFE ROMA’DAN DONDURMA JESTİ

 

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler aileleri ve öğretmenleri ile doyasıya eğlenirken, Cafe Roma sahibi Özer Adalı’da öğrencilere dondurma ikramında bulundu.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.