Özel insanlar için özel gecede bir araya geldiler

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Yönetimi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Eğitim her engeli aşar’ yemeği Güneşler Otel’de düzenlenirken, program da konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, “Geçen seneki yemekte de söylediğim gibi biz sadece eşim Serkan Karagöz ile bir ateş yaktık ve bu ateşin sevgi ve eğitim çemberine dönüşmesi için sizin gibi gönlü güzel, yüreği temiz insanlara ihtiyacım vardı. Hepiniz yemeğimize katıldığını için çok teşekkür ediyorum” dedi. Yemekte Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin yanı sıra okula katkı amaçlı hediye çekilişleri de yapılırken, bir öğrencinin yaptığı Atatürk portresi de açık artırma ile satışa sunuldu

Özel insanlar için özel gecede bir araya geldiler
24 Kasım 2014 Pazartesi 08:32

 KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Yönetimi tarafından Güneşler Otel’de ‘Eğitim her engeli aşar’ yemeği düzenlendi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yemeğe Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın eşi Fisun Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ile Kadın Kolları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çetin Group personeli, Çerkezköy Belediyesi personeli, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

EĞİTİM HER ENGELİ AŞIYOR

Saat 20.00’da başlayan yemek programında Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, davetlileri kapıda tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Müjgan Karagöz, “Meslek Eğitimm Merkezi Okul Aile Birliğini düzenlediği eğitim her engeli aşar yemeğimizin üçüncüsüne hoş geldiniz. Geçen seneki yemekte de söylediğim gibi biz sadece eşim Serkan Karagöz ile bir ateş yaktık ve bu ateşin sevgi ve eğitim çemberine dönüşmesi için sizin gibi gönlü güzel, yüreği temiz insanlara ihtiyacım vardı. Hepiniz yemeğimize katıldığını için çok teşekkür ediyorum. Eğitimin her engeli aştığını okulumuzda ki çocuklarımızın ne kadar geliştiğini gördüğümüz zaman anladık. Bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalarda sizlerin desteği ile olacak” dedi. 


FEVZA AVCILAR VE SEVAL ÇETİN’E TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ 

Müjgan Karagöz, yaptığı konuşmanın ardından yemek organizasyonunun ana sponsorları olan Çerkezköy Gazetesi ve Çetin Group firmasına teşekkür ederek, Çerkezköy Gazetesi’ni temsilen Feyza Avcılar ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin’e birer teşekkür belgesi takdim etti.


BÜTÜN ANNELERİN GÖNLÜ COŞSUN 

Teşekkür belgesini alan Seval Çetin yaptığı kısa konuşmada Müjgan Karagöz ile uzun zamandır tanışmak istediğini ifade ederek, “Karagöz çiftinin yapmış oldukları hakikaten hayır hasenat anlamında çok güzel bir okul olduğunu gördük. Bu gönlü nasıl bu noktaya taşıdıklarını anlamak için hep görüşmeyi arzu etmiştim. Ben kendi adıma söylüyorum gönlüm coştu. Arzu ettim ki benim gönlümün coştuğu gibi bütün annelerin gönülleri coşsun. Hakikaten özel çocuklar ve teneffüs etmek lazım. Aralarında bulunmak lazım. Geçen haftaki ziyaretimde öyle hayranlıkla izledim ki sevgi dolu hepsi. Bir öpücük ve gülümseme alabilmek için Müjgan hanımın etrafında dolaşıyorlar. İnşallah bundan sonra bizlerinde gözlemleme fırsatı olacak ve daha nice böyle Müjgan hanımın sayesinde gönüllere dokunulur. Nice kazanımlar sağlarız. Müjgan hanıma bir anne ve bir kadın olarak çok teşekkür ediyorum ve karşısında saygıyla eğiliyorum” diye konuştu.

HEPSİNİN SEVGİ VE BAKIMA İHTİYACI VAR

Yemek organizasyonun da konuşan bir başka isim ise okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Neziha Ulucak oldu. Ulucak yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, “Müjgan hanım sözün bittiği yerdir çünkü gelip tanışanlar oldu. Bizim çocuklarımızla tanışmanızı görmenizi çok isteriz. Rabbim çocuklarımızı bize emanet gönderdi ve hepimizin bunun farkındayız. Sadece sizlerden isteğimiz yanlarında ve yanımızda olun. Sevgiye bakıma çok ihtiyaçları var. Sadece ben anne olarak görevimi yapayım da sizlerde gönüllü olarak yanlarında olduğunuz zaman, onları sevin. Biz zaten sevgiyle bakıyoruz ama yanımızda olduğunuzu bildiğimiz zaman inanılmaz mutlu oluyoruz” açıklamasında bulundu.

KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Okulun hayal olduğunu ancak bu hayali Müjgan-Serkan Karagöz çiftinin gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Ulucak, “Çocuklarımız sıralarda oturamazken, okul sayesinde boyamasını yapıyor, çöpünü kendi döküp yemeğini kendi yiyebilecek geldiler. Bu gece düzenlediğimiz yemeğimize katılanlar ve buraya gelmeyerek sadece bağışlarıyla yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Anne olarak biz bunu yapıyoruz da Müjgan hanım inanın hepsinin annesi oldu. Bu gönül işi ve kimsenin yapabileceği bir iş değil. Müjgan hanıma teşekkür etmek yetmez kendisinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 


MÜJGAN KARAGÖZ’E YAŞ PASTA SÜRPRİZİ

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Neziha Ulucak konuşmasını tamamlamasının ardından bir gün önce doğum günü olan Müjgan Karagöz’e yaş pasta sürprizi yaptılar. Müzik eşliğinde gelen yaş pasta karşısında duygulanan Müjgan Karagöz, büyük bir mutluluk yaşadığını ancak duygulandığı için herkesten özür dileyerek konuşamayacağını ifade etti. 

HALK OYUNLARI EKİBİ DAVETLİLERE KEYF DOLU DAKİKALAR YAŞATTI 

Yaş pasta sürprizinin ardından Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi sahne aldı. Geceye büyük bir renk katan Halk oyunları ekibi Eğitmen Günay Gökçe’nin eşliğinde Üsküp yöresinden köyün gençleri ve gelin-damat ile Tekirdağ yöresinden Gayda, Arzu ile Kamber, Kız karşılaması ve duraklı kasap oyunlarını oynadılar. Davetlilere keyif dolu dakikalar yaşatan Halk Oyunları ekibi uzun süre ayakta alkış yağmuruna tutuldular.


EĞİTMEN GÜNAY GÖKÇE’YE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

Oyun sonunda konuşan Müjgan Karagöz kendilerini kırmayarak anlamlı gecede sahne alan halk oyunları ekibine teşekkür ederek, “Hepsi yüreğini ortaya koydu. Bir çoğu fabrikadan izin alıp geldiler. Engelli çocuklarımıza bir nebze de olsa yarımcı olabilmek adına yanımızda oldular. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” diyerek, eğitmen Günay Gökçe’ye teşekkür belgesi takdim etti.

BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELER ÇEKİLİŞ İLE DAĞITILDI

Halk Oyunları gösterisinin ardından Çetin Group tarafından okula hediye edilen ithal parfümler hediye çekilişi yapılmak üzere satışa sunuldu. Birbirinden güzel ve anlamlı hediyelerin yer aldığı çekiliş töreninde Çerkezköy Kaymakam Kubilay’ın eşi Fisun Kubilay fanus içinden çektiği numara da Deri Çanta Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay’a çıktı. Çekişilin devamında alınan hediyeler çekilişle sahiplerine ulaşmış oldu.

ATATÜRK PORTRESİ 2 BİN TL İLE SEVAL ÇETİN’İN OLDU

Gecenin finalinde ise okul öğrencisi tarafından yapılan Atatürk portresi de açık artırma ile satışa sunuldu. Müjgan Karagöz 500 TL ile açık artırmayı başlattı. Açık artırma sonunda en son 2 bin TL’lik teklif veren Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin, Atatürk portresinin de sahibi olmuş oldu. Açık artırmanın ardından yemeğe katılan davetliler Müzisyen Hayrettin Yesin’in çaldığı birbirinden güzel şarklılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. Gece sonunda da Müjgan Karagöz davetlileri kapıya kadar uğurlamayı da ihmal etmedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.