Özel insanların sevinçlerine ortak oldular

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde her ay düzenlenen ve o ayın içerisinde doğmuş olan Dernek üyelerinin doğum günlerinin kutlandığı partiye Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de katılarak Dernek üyelerinin sevincine ortak oldu

Özel insanların sevinçlerine ortak oldular
26 Ağustos 2016 Cuma 17:08

TSD BİNASINDA KUTLANDI 
 
TSD Çerkezköy Şube Binası’nda gerçekleşen Ağustos ayı doğum günü partisine CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, TSD Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu ve Dernek Üyeleri, doğum günü partisine sponsor olan Taner Yavuz isimli hayırsever katıldı. 
 
BİRLİKTE KUTLADILAR 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve CHP Çerkezköy İlçe Yöneticileri Ağustos ayı doğumlu Dernek üyeleriyle birlikte mumları üfleyerek pastayı kestiler. Dernek üyesi 50 kişinin doğum gününün kutlandığı partide, üyelerin doğum günlerini kutlayan Candan Yüceer, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Yüceer ayrıca, partiye sponsor olan Taner Yavuz’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
 
2 ADET AKÜLÜ SANDALYE BAĞIŞLADI 
 
TSD Çerkezköy Şubesi Ağustos ayı doğum günü partisine sponsorluk yapan Taner Yavuz adlı hayırsever ayrıca, Derneğe 2 adet akülü sandalye hediye ederek 2 dernek üyesinin daha yüzünü güldürdü. Bu yardımları, aynı zamanda babası olan, Çerkezköy’ün eski esnaflarından rahmetli dondurmacı Ekrem Yavuz’un anısına yaptığını belirten Taner Yavuz, “Derneğimize yapmış olduğumuz yardımlar az bile. Bu insanlar her şeyin en iyisini hakkediyor. Hepsinin doğum gününü ayrı ayrı kutluyorum.” diye konuştu. 
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.