Özgür basın susturulamaz

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Gazetesi'ne FETÖ ve PKK terör örgütlerine yardım gerekçesiyle düzenlenen operasyona tepki gösterdi. Operasyonu protesto etmek amacıyla Kapaklı Meydanı’nda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sami İkizler’in de katılımıyla toplanan CHP’liler Cumhuriyet Gazetesi okuyup basın açıklaması düzenledi

Özgür basın susturulamaz
02 Kasım 2016 Çarşamba 16:48

KAPAKLI MEYDANI’NDA TOPLANDILAR
 
Cumhuriyet Gazetesi'ne FETÖ ve PKK terör örgütlerine yardım gerekçesiyle düzenlenen operasyonu protesto etmek amacıyla Kapaklı Meydanı’nda gerçekleşen basın açıklamasına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sami İkizler, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç ve CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.
 
CUMHURİYET GAZETESİ SUSMAYACAK
 
Cumhuriyet Gazetesi’nin okunarak operasyonun protesto edildiği gösteride CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Değer Koç kısa bir basın açıklaması yaptı. Koç, “Özgür basın susturulamaz. AKP iktidarı 15 Temmuz darbe girişimi üzerine ilan ettiği OHAL'in fırsatçılığını yapmaya devam ediyor. Yıllarca ilişki içerisinde suç ortaklığı yaptığı bir yapının intikamını bizlerden alıyor. Cumhuriyet’in kurulduğu yıllardan beri halkın haber alma hakkını savunan, Cumhuriyet değerlerinden ve doğrudan yana olan Cumhuriyet Gazetesi bugün iktidarın hedefinde. Devletin cemaatlere teslim edildiğini ifşa ettiği için geçtiğimiz yıllarda linç edilen gazeteciler şimdi gözaltında. İktidarın yaptığı bir imha operasyonudur. Hukuksuzluktur, adaletsizliktir. İzin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Gazetesi susmayacak.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.