Özkan memur istedi

Önceki Başkan İsmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin tutuklanmasıyla sona eren Karaağaç Belediyesi'ne yönelik operasyonun ardından 5 kişinin daha tutuklanması Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel'i zor durumda bıraktı. Tutuklananlar arasında 3 memurun bulunması nedeniyle, memur ihtiyacı doğan Belediye'de işlerin yetiştirilmesi için Başkan Özkan Kaymakamlık'dan memur istedi

Özkan memur istedi
12 Temmuz 2011 Salı 00:00

Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, Çerkezköy Kaymakamlığı'na yazdığı resmi yazıyla müracaat ederek memur istedi. Başkan Yücel, "Üç memurum tutuklandı. Belediye'de memura ihtiyacımız var" dedi.
KAYMAKAMLIK'DAN MEMUR İSTEDİ
Karaağaç Belediyesi'nin önceki Belediye Başkanı İsmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 5 kişinin tutuklanmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı ikinci operasyonla aralarında Belediye çalışanlarının da bulunduğu 5 kişinin daha tutuklanması Başkan Özkan Yücel'i zorda bıraktı.
Belediye'de memur eksikliği ortaya çıkınca Başkan Yücel, çareyi Kaymakamlık'dan memur istemekte buldu. Belediye eski yönetimine yönelik yapılan operasyon sonucunda biri Yazı İşleri çalışanı 2'si de Fen İşleri çalışanı olmak üzere üç kişi tutuklanmıştı. 9 memur 42 çalışanı bulunan Karaağaç Belediyesi'nde özellikle memur yetersizliği işlerin aksamasına neden oluyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.