Özkan Yücel sadece şov yapmadı ALS hastalığına 100 dolar nakit bağış Özkan Yücel’den

Karaağaç Belediyesi Belediye eski Başkanı Dr.Özkan Yücel, ALS hastalığında farkındalık yaratmak için Karaağaç Mahallesi Muhtarı Özgür Cengiz’in kendisine okuduğu meydanı kabul etti. Yücel, ilk olarak ALS-MNH Derneği hesabına yatırdığı 100 dolarlık bağışın ardından 2014 Yerel Seçimlerinde rakipleri olan mevcut Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AKP Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Güven ile birlikte MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafan Ordu’ya meydan okuyarak, herkesi bağış yapmaya davet etti.

Özkan Yücel sadece şov yapmadı ALS hastalığına 100 dolar nakit bağış Özkan Yücel’den
29 Ağustos 2014 Cuma 08:07

ALS-MNH DERNEĞİ HESABINA 100 DOLAR YATIRDI
 
Karaağaç Mahallesi Muhtarı Özgür Cengiz Salı günü ALS hastalığına farkındalık yaratmak için buzlu suyu başından aşağı dökmeden önce Karaağaç Belediyesi Eski Başkanı Dr. Özkan Yücel, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve Selim Işık’a meydan okumuştu. Cengiz’in meydan okumasına ilk cevap Özkan Yücel’den geldi. Özkan Yücel meydan okumayı kabul etmesinin ardından Ziraat Bankası’na giderek, ALS-MNH Derneği’nin hesabına 100 dolar yatırarak bağışını yapmış oldu.
 
ALS HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
Bağışta bulunan Özkan Yücel aynı günün akşamında da Atıcı Spor Kompleksi’nde halı saha maçı öncesinde düzenlediği organizasyon ile ALS hastalığına dikkat çekmek için, Karaağaç Mahalle Muhtarı Özgür Cengiz’in meydan okumasını kabul ettiğini belirterek, “Hem farkındalık yaratmak, hem de bu hastalığı bilgilendirmek için yapılan meydan okumayı kabul ediyorum. Ben de Ziraat Bankası’na giderek bağışımı yaptım. Bu hastalık motorneron olarak bilinir. Özellikle merkezi sinir sistemini ilgilendiren bir hastalıktır. Omirilik ve beyin sapındaki hücre kaybına bağlı gelişen özellikle kas ve sinirlerle ilgili bir hastalıktır. Son zamanlarda dünyamız da ve ülkemizde git gide artmaktadır” diye konuştu.
 
SİYASİ RAKİPLERİNE MEYDAN OKUDU
 
ALS hastalığıyla ilgili olarak farkındalık yaratmak için 2014 yerel seçimlerinde rakipleri olan Belediye Başkan adaylarına meydan okuduğunu ifade eden Yücel, “Mevcut Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AKP Belediye Başkan adayı Ömer Karadeniz ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Güven ile birlikte MHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Mustafan Ordu’ya meydan okuyorum. Herkesi buzlu su dökerek bağış yapmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu. Yaptığı açıklamanın ardından buz dolu su kovası Özkan Yücel’in başından aşağı döküldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.