Paniğe neden oldu!

Oturduğu yerde fenalaşan Hüseyin Bayoğlu adlı kalp hastası vatandaşa Çerkezköy Belediyesi'nin sağlık çalışanları müdahale etti. Kendine gelen vatandaş daha sonra 112 ambulansı ile hastaneye gönderildi

Paniğe neden oldu!
19 Nisan 2014 Cumartesi 07:58

Çerkezköy Belediyesi önündeki banklarda oturan Hüseyin Bayoğlu adlı vatandaş aniden fenalaştı. Kısa süreli baygınlık geçiren Hüseyin Bayoğlu'nun bu durumunu gören çevredekilerin bir yandan su içirirken diğery andan Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne haber verdi.
'Kalp krizi geçiriyor' diye çevredekileri  kısa süreli paniğe sevk eden Hüseyin Bayoğlu'na ilk müdahaleyi Çerkezköy Belediye sağlık çalışanları yaptı. Kalp hastası olduğu öğrenilen Bayoğlu'na ilacı içirildikten sonra kendine geldi. Baygınlığı geçen vatandaş, daha sonra çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı doktorları tarafından kontrol altına alınarak hastaneye götürüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.