Park 30 Ağustos’ta açılıyor

Hükümet Konağı önündeki alanda yapımı devam eden park alanı 30 Ağustos tarihinde, Devlet Hastanesi Yolu üzerinde bulunan spor tesisleri de yaklaşık 10 gün içinde hizmete açılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akay, yapılan tüm çalışmaların Çerkezköy halkının sosyal anlamda rahat edebilmesi adına yapıldığını ifade etti.

Park 30 Ağustos’ta açılıyor
27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:36

BAŞKAN AKAY ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Göreve geldiği andan itibaren sosyal projelere büyük önem veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaptırılan çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Hükümet Konağı yanında bulunan çamlık alanda yapılan park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akay, parkın 30 Ağustos tarihine yetiştirileceğini, Hükümet Konağı önünde yapılan çalışmaların da en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
PARK ALANINDA ÇALIŞMALAR BÜYÜK ORANDA TAMAMLANDI
Belediye Başkanı Vahap Akay, devam eden çalışmalar kapsamında eksikliklerin biran önce tamamlanması talimatını verirken, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ise, “Çalışmalarımız büyük oranda tamamlandı. Park alanını çimlendirme işlemi tamamlandı ve yol babalarının monte işleri de birkaç gün içinde tamamlanacak. Oturma grupları monte edildikten sonra da temizlik işlerine başlanacak. Yapılan park ile Çerkezköy halkımız rahata kavuşacak ve gönüllerince aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri güzel bir parka sahip olacaklar” dedi.
HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Hükümet Konağı önünde devam eden çalışmalar hakkında da bilgi veren Gümüş, “Atatürk Büstü etrafında çimlendirme ve düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. Önceki yıllarda yaşanan sel baskınlarından dolayı da yağmur suyu hattı yaptık ve olası sıkıntıların da bu şekilde önüne geçmiş olacağız. Araç park alanının bulunduğu alanda da gerekli düzenlemeleri yaparak özel saksılar içinde ağaçlandırma yapacağız. 30 Ağustos tarihine bu alan yetişmeyeceği için sadece gerekli temizlik işlerini gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.
PREFABRİK BİNANIN MONTESİ BİR HAFTA SÜREBİLİR
Park ve Hükümet Konağı önünde gerekli incelemelerde bulunan Başkan Akay, daha sonra Çerkezköy Devlet hastanesi yolu üzerinde bulunan spor tesislerini gezdi. Halı sahanın yanında bulunan tek katlı binanın yıkılmasının ardından yapılacak spor tesisi hakkında Kemal Gümüş’ten bilgi alan Akay, çalışmaların kaç gün içinde tamamlanacağını sorması üzerine, Kemal Gümüş, “Birkaç gün içinde yıkılan binanın olduğu alana beton döküm işlemini gerçekleştireceğiz. Beton döküm işleminin ardından prefabrik bina hazır olarak gelecek ve monte işlemine başlanacak” diye konuştu.
SU BASKINLARININ ÖNÜNE GEÇİLECEK
Prefabrik spor tesisinin monte işleminin yaklaşık bir hafta içinde tamamlanacağını ifade eden Gümüş, “Tesis binasının tamamlanmasının ardından da çevre düzenlemesi tüm hızıyla devam edecek ve Çerkezköy halkımızın kullanımına sunulacak. Yapılacak olan çalışmalar kapsamında halkımızın rahatlıkla kullanabileceği güzel bir tesis ortaya çıkaracağız. Diğer yandan Kardelen sitesi ile Aysun Sokak üzerinde yapılan yağmur suyu hattı çalışmaları kapsamında da su basan yerler yapılan deşarj sistemi ile dereye bağlanıyor. Yaşanan su baskınları da bu şekilde ortadan kaldırılmış olacak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.